R Çevrimdışı

rain67

Yeni Üye
2 Eyl 2025
4
57
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.

Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
By_Trol... Enteresan bir durum oldu bendeki TV ışık yanıp sönmedi ok tuşunu bıraktım ve öyle yanmaya başladı USB ye baktım ışığı yanıp sönüyordu yükledi ilk kuruluş aşamasında dil seçimi ekranı geldi ve şu an düzgün çalışıyor yardımlarınız için teşekkür ederim.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,082
By_Trol... Enteresan bir durum oldu bendeki TV ışık yanıp sönmedi ok tuşunu bıraktım ve öyle yanmaya başladı USB ye baktım ışığı yanıp sönüyordu yükledi ilk kuruluş aşamasında dil seçimi ekranı geldi ve şu an düzgün çalışıyor yardımlarınız için teşekkür ederim.
Rica ederiz.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,082
merhabalar garantisi devam ediyor. standby ışığı yanıp sönüyor ekran gelmiyor. servis 2 adet yazılım usb ile geldiler 2 usb de aynı anda taktılar. dedim aynı anda 2 usb den nasıl yazılım yükleyecek. bu defa tv acayip sesler çıkardı. servisten başka kişiyi aradılar niye aynı anda taktınız dedi. anakartı gitmiştir ana kart değişecek diyorlar şimdi de kabul etmiyorum parça değişimini. iş bilmezlik diz boyu sanırım. iyice bozdular sanırım. bu defa denemek istiyorum hem çekirdek hem de full yazılım olarak destek sağlarsanız çok sevinirim. bir de hangi sırayla bu modelde hangi işlemi uygulamam gerekir. teşekkürler.

IMG_2630.jpg

Tv garanti kapsamında ve serviste yaklaşık üç iş günü içerisinde size sağlam ve çalışır vaziyette geri getirirler.
Android tv de çekirdek yazılım olmaz. Güncellemeyi otadan yapar.
Android tv de gerektiği durumda çift usb takılabilir. Uygun olanı görür diğerini görmez.

A Çevrimdışı

aykuttnc

Yeni Üye
15 Ocak 2022
17
35
Merhaba
vestel 65ud8900 tv vestel logosu geliyor bekliyor sonra kapanıp tekrar vestel logosu geliyor yazılım denemek istiyorum
yazılımı varmıdır.Teşekkürler

tv model bilgileri resimdedir.

65ud8900.jpg

S Çevrimdışı

Serhat5844

Yeni Üye
18 Eki 2022
7
32
Merhaba ben dhaa öncesinde de bu sitenizden dosya ile tv mi kurtarmıstım tv regal herhangi bir parçası degişmedi herşey orjinal sadece yazılım tekrar gerekiyor sanırım yazılar geliyor ses var görüntü bazen geliyor ama kumanda ile hiçbir şey yapılmıyor dhaa öncesinde mb120 ile arıza giderilmişti yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Yazılım duruyor mu acaba kaynaklarda buldum ama indiremiyorum.

7737124 - 10107767 - REGAL - MB120 V.2.45.12.0​

https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/7737124-10107767-regal-mb120.1362/download

O Çevrimdışı

ozgurun

Yeni Üye
2 Eyl 2025
2
46
Merhaba, Vestel 32HD7100 açılışta Vestel logosunda takılıp kalıyor.
Televizyon daha önce herhangi bir tamir görmedi.
Yazılım paylaşabilir misiniz?

WhatsApp-Gorsel-2025-09-02-saat-19.25.29_142597c5.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,082
Elimde 4 gb flash bellek 1 tane var 16 gb 32 gb flash bellek ile de denedim. Kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor 1 saat bekledim. Fat32 formatlı flash içinde başka hiç bir şey yok. Sandisk marka kırmızı usb bellek 8gb ile de denedim olmadı
Farklı bir yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.

Geri
Üst Alt