M Çevrimdışı

Mceliker77

Yeni Üye
6 Kas 2018
8
38
IMG-20250903-WA0007.jpg

Merhaba
TV de görüntü yok sadece stand by ışığı yanıyor. Herhangi bir görüntü yok.

Yazılımla düzeliyorsa gönderebilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Yazmayı unutmuşum tv hiçbir tamir görmedi yaklaşık 3 yıllık garantisi bitti.

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

celestial

Yeni Üye
3 Eyl 2025
1
33
merhabalar garantisi devam ediyor. standby ışığı yanıp sönüyor ekran gelmiyor. servis 2 adet yazılım usb ile geldiler 2 usb de aynı anda taktılar. dedim aynı anda 2 usb den nasıl yazılım yükleyecek. bu defa tv acayip sesler çıkardı. servisten başka kişiyi aradılar niye aynı anda taktınız dedi. anakartı gitmiştir ana kart değişecek diyorlar şimdi de kabul etmiyorum parça değişimini. iş bilmezlik diz boyu sanırım. iyice bozdular sanırım. bu defa denemek istiyorum hem çekirdek hem de full yazılım olarak destek sağlarsanız çok sevinirim. bir de hangi sırayla bu modelde hangi işlemi uygulamam gerekir. teşekkürler.

IMG_2630.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,830
merhabalar garantisi devam ediyor. standby ışığı yanıp sönüyor ekran gelmiyor. servis 2 adet yazılım usb ile geldiler 2 usb de aynı anda taktılar. dedim aynı anda 2 usb den nasıl yazılım yükleyecek. bu defa tv acayip sesler çıkardı. servisten başka kişiyi aradılar niye aynı anda taktınız dedi. anakartı gitmiştir ana kart değişecek diyorlar şimdi de kabul etmiyorum parça değişimini. iş bilmezlik diz boyu sanırım. iyice bozdular sanırım. bu defa denemek istiyorum hem çekirdek hem de full yazılım olarak destek sağlarsanız çok sevinirim. bir de hangi sırayla bu modelde hangi işlemi uygulamam gerekir. teşekkürler.

IMG_2630.jpg
Üstadım garantili cihazlara yardımcı olmuyoruz.
Servisin sorunu çözmesini bekleyin.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,830
IMG-20250903-WA0007.jpg

Merhaba
TV de görüntü yok sadece stand by ışığı yanıyor. Herhangi bir görüntü yok.

Yazılımla düzeliyorsa gönderebilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Yazmayı unutmuşum tv hiçbir tamir görmedi yaklaşık 3 yıllık garantisi bitti.
Üstat şuan için yazılım elimde yok cuma günü pc geçince bakarım.

Beklerim dersen cuma günü hatırlat.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,830
Merhabalar Vestel 55fb7300 model televizyonuma görüntü gelmiyor hiç bir şey olmamasına rağmen. Anakartı veya paneli vs hiç değişmedi tamir görmedi. Açma tuşuna bastığımda standby ışığı sönüyor sonra tekrar yanıyor. Şimdiden teşekkürler.

IMG_4741.jpg
Cuma gününe kadar beklerseniz yardımcı olurum.

Geri
Üst Alt