yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
3,120
74
1= Ana kart değişmedi
1A= Eklendi
2= Ana Kart ve herhangi bir parçası değişmedi.
2A=Sökülen ve değişen yok

IMG_9687.jpg

2B= Değişmedi
3= Panel değişikliği yapılmadı
4= TV kumandaya hiç tepki vermiyor ( Kumanda sağlam ). TV üzerindeki Kırmızı ışık sürekli yanıyor. TV nin fişini çekip biraz bekleyip tekrar takınca kırmızı ışık yeşile dönüyor. Ekranda ilk açılışdaki gibi TOSHIBA yazısı beliriyor. Bazen bu aşamada, bazen de Toshiba yazısından sonra Android açılış ekranında ekran kalıyor ve kısa bir süre sonra ekran kapanıp öndeki ışık kırmızıya dönüyor.
Yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. Yardımlarını için şimdiden çok teşekkürler
Google translate:
Belki eşdeğer bir yazılım bulabiliriz. Panelin hangi koda sahip olduğunu biliyor musunuz (VES430xxxx-xx-xx) ???.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,439
Merhaba finlux 32fx410H TV var
Hiç bir müdahale yapılmadı yazılımda yüklenmedi orjinal halen. TV sıkıntı şöyle açtığında finlux yazısı gidip geliyor 5-10-15 kere belli olmuyor kırmızı ışığında yanıp sönüyor Kanal bazen belli olmuyor akşam kapat standbayda sabah açınca geliyor kumandaya Kanal değiştirmek için basıyorsun Çat kilit ve yeniden açılıp finlux yazısı geliyor gidiyor bazen Kanal 2, 3 derken geliyor yada 15oluyor gelmiyor bende fişini çekip bekliyorum 15 , 20 dakka açıyorum ya Kanal geliyor yada aynı gelmiyor 3 defa fişi çıkartıp takıyorum sonrasında Kanal geliyor ve değiştirebiliyor um ama diyelim 3-5 saat izledim ardından kapattım 10 ok sonra açtım yine finlux yazısı yine aynı durumları yaşıyorum . Ne yapmam gerekiyor sorunu çözmek için yardımınızı rica ediyorum.

IMG_20250902_105729_124.jpg
IMG_20250902_103802_015.jpg
Yetkisi verilen yazılıma bildirim çanında ulaşabilirsiniz.

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
3,120
74
IMG_9687.jpg

2B= Değişmedi
3= Panel değişikliği yapılmadı
4= TV kumandaya hiç tepki vermiyor ( Kumanda sağlam ). TV üzerindeki Kırmızı ışık sürekli yanıyor. TV nin fişini çekip biraz bekleyip tekrar takınca kırmızı ışık yeşile dönüyor. Ekranda ilk açılışdaki gibi TOSHIBA yazısı beliriyor. Bazen bu aşamada, bazen de Toshiba yazısından sonra Android açılış ekranında ekran kalıyor ve kısa bir süre sonra ekran kapanıp öndeki ışık kırmızıya dönüyor.
Yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. Yardımlarını için şimdiden çok teşekkürler

Çok teşekkür ederim.
VES430QNDB-N2-N42

resim_2025-09-02_170913604.png
I have this. Is for DG not DT. Try at your own risk.

R Çevrimdışı

rain67

Yeni Üye
2 Eyl 2025
4
57
Merhaba nice dosya için çok teşekkür ederim. zipten çıkardım klasörsüz dosyayı USB attım ışık sabit yandı bekledim olmadı sanırım sonra zipten çıktığı gibi aynı klasörle USB ye attım bu sefer ışık yandı söndü ok tuşunu bıraktım 15 dakka bekledim fişi çektim USB yi çıkardım tekrar fişi takıp kumandadan açtım değişen hiç bir şey yoktu kanallar ayarlar vs acaba nerede yanlışlık yaptım bilemedim, ne tavsiye edebilirsiniz. Tşk.

S Çevrimdışı

Serhat5844

Yeni Üye
18 Eki 2022
7
33
Merhaba ben dhaa öncesinde de bu sitenizden dosya ile tv mi kurtarmıstım tv regal herhangi bir parçası degişmedi herşey orjinal sadece yazılım tekrar gerekiyor sanırım yazılar geliyor ses var görüntü bazen geliyor ama kumanda ile hiçbir şey yapılmıyor dhaa öncesinde mb120 ile arıza giderilmişti yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

kalendertr 

Yeni Üye
30 Mar 2020
45
53
Merhaba nice dosya için çok teşekkür ederim. zipten çıkardım klasörsüz dosyayı USB attım ışık sabit yandı bekledim olmadı sanırım sonra zipten çıktığı gibi aynı klasörle USB ye attım bu sefer ışık yandı söndü ok tuşunu bıraktım 15 dakka bekledim fişi çektim USB yi çıkardım tekrar fişi takıp kumandadan açtım değişen hiç bir şey yoktu kanallar ayarlar vs acaba nerede yanlışlık yaptım bilemedim, ne tavsiye edebilirsiniz. Tşk.
Filası tekrar formatla dosyayı icine at dosyayı zıpdan filaşın icinde tekrar cıkart yeniden dene bazen filaş bellekde seciyor

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,439
Merhaba ben dhaa öncesinde de bu sitenizden dosya ile tv mi kurtarmıstım tv regal herhangi bir parçası degişmedi herşey orjinal sadece yazılım tekrar gerekiyor sanırım yazılar geliyor ses var görüntü bazen geliyor ama kumanda ile hiçbir şey yapılmıyor dhaa öncesinde mb120 ile arıza giderilmişti yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,439
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.

Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.

S Çevrimdışı

starelektronik34

Yeni Üye
19 Nis 2023
2
62
S.a cümleten...
Toshiba 55ua2063dt tv açıldığında android logoyu geçiyor tam ana ekran gelecekken depolama alanı bitiyor diye uyarı çıkıyor, menüye giremiyorum, girsem sıfırlama yapacağım ama girilmiyor, full yazılıma ihtiyacım var, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Model:TOŞHIBA 55UA2063DT
Mainboard:17MB170
Panel:VES550QNDH-N2-41

debxs07.jpg

Geri
Üst Alt