H Çevrimdışı

hossama11974

Yeni Üye
12 Kas 2018
4
51
مساعدة، لديّ برنامج OEM للسيارة. يرحمك الله.
اكتب باللغة التركية أو الإنجليزية.
كانت الشاشة تعمل، لكن الصورتين كانتا متجاورتين. يرحمك الله

.
The screen worked, but the images were two next to each other. I think the screen definition is wrong.
or panel config error

Son düzenleme:
yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,993
74
كانت الشاشة تعمل، لكن الصورتين كانتا متجاورتين. أعتقد أن وصف الشاشة خاطئ.
1. You didn't say that the screen has 2 images. You rewrote the full software but for another panel
2. With OEM software you can't solve the problem. It can be solved with full software
3. I don't have FULL software to help you

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

hossama11974

Yeni Üye
12 Kas 2018
4
51
1. You didn't say that the screen has 2 images. You rewrote the full software but for another panel
2. With OEM software you can't solve the problem. It can be solved with full software
3. I don't have FULL software to help you
My dear brother, I am sorry for any mistake I made. Yes, my brother, the screen consists of two images.

IMG_20250831_183049_679.jpg
Untitled53951bcb1a67fbbf.jpg

abdullahnazli Çevrimdışı

abdullahnazli

Yeni Üye
1 Eyl 2025
2
54
Merhaba, Ekte etiketini paylaştığım Televizyon Toshiba logosunda takılı kalıyor. Yazılım ile düzelir mi? Hangi yazılımı kurmalıyım.

TV'ye herhangi bir müdahale yapılmadı. Alındığı gibi orjinal duruyor.

43LL2A63DT62b16eb3c1686fe1.jpg

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

eksoy

Yeni Üye
1 Eyl 2025
4
53
1= Ana kart değişmedi
1A= Eklendi
2= Ana Kart ve herhangi bir parçası değişmedi.
2A=Sökülen ve değişen yok

IMG_9687.jpg

2B= Değişmedi
3= Panel değişikliği yapılmadı
4= TV kumandaya hiç tepki vermiyor ( Kumanda sağlam ). TV üzerindeki Kırmızı ışık sürekli yanıyor. TV nin fişini çekip biraz bekleyip tekrar takınca kırmızı ışık yeşile dönüyor. Ekranda ilk açılışdaki gibi TOSHIBA yazısı beliriyor. Bazen bu aşamada, bazen de Toshiba yazısından sonra Android açılış ekranında ekran kalıyor ve kısa bir süre sonra ekran kapanıp öndeki ışık kırmızıya dönüyor.
Yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. Yardımlarını için şimdiden çok teşekkürler

E Çevrimdışı

eksoy

Yeni Üye
1 Eyl 2025
4
53
1= Ana kart değişmedi
1A= Eklendi

IMG_9687.jpg

2B= Değişmedi
4= TV kumandaya hiç tepki vermiyor ( Kumanda sağlam ). TV üzerindeki Kırmızı ışık sürekli yanıyor. TV nin fişini çekip biraz bekleyip tekrar takınca kırmızı ışık yeşile dönüyor. Ekranda ilk açılışdaki gibi TOSHIBA yazısı beliriyor. Bazen bu aşamada, bazen de Toshiba yazısından sonra Android açılış ekranında ekran kalıyor ve kısa bir süre sonra ekran kapanıp öndeki ışık kırmızıya dönüyor.
Yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. Yardımlarını için şimdiden çok teşekkürler
Anakartı 17MB185

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,061
1= Ana kart değişmedi
1A= Eklendi

IMG_9687.jpg

2B= Değişmedi
:bilmiyom

R Çevrimdışı

rain67

Yeni Üye
2 Eyl 2025
2
57
Merhaba finlux 32fx410H TV var
Hiç bir müdahale yapılmadı yazılımda yüklenmedi orjinal halen. TV sıkıntı şöyle açtığında finlux yazısı gidip geliyor 5-10-15 kere belli olmuyor kırmızı ışığında yanıp sönüyor Kanal bazen belli olmuyor akşam kapat standbayda sabah açınca geliyor kumandaya Kanal değiştirmek için basıyorsun Çat kilit ve yeniden açılıp finlux yazısı geliyor gidiyor bazen Kanal 2, 3 derken geliyor yada 15oluyor gelmiyor bende fişini çekip bekliyorum 15 , 20 dakka açıyorum ya Kanal geliyor yada aynı gelmiyor 3 defa fişi çıkartıp takıyorum sonrasında Kanal geliyor ve değiştirebiliyor um ama diyelim 3-5 saat izledim ardından kapattım 10 ok sonra açtım yine finlux yazısı yine aynı durumları yaşıyorum . Ne yapmam gerekiyor sorunu çözmek için yardımınızı rica ediyorum.

IMG_20250902_105729_124.jpg
IMG_20250902_103802_015.jpg

E Çevrimiçi

efmusbal

Yeni Üye
31 Ağu 2025
4
25
Merhabalar Vestel 55fb7300 model televizyonuma görüntü gelmiyor hiç bir şey olmamasına rağmen. Anakartı veya paneli vs hiç değişmedi tamir görmedi. Açma tuşuna bastığımda standby ışığı sönüyor sonra tekrar yanıyor. Şimdiden teşekkürler.

IMG_4741.jpg

Geri
Üst Alt