Teşekkür ediyorum ustam saygılar...*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkür ediyorum ustam saygılar...*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
To help you, I only have OEM software. Try at your own risk.أعلن برنامجًا ثابتًا لهذا الجهاز. شكرا جزيلاً.
باناسونيك TX-55HX702e 17MB170 لوحة VES550QNZL-N2-Z01
![]()
![]()
![]()
Kaynaklar bölümünde hazır kanal listesi mevcut
Bildirim çanından kurtarma yazılımına ulaşabilirsiniz.TV hiç tamir görmedi. Açılmıyor. Açılışta logoda kalıyor sonra siyah ekran oluyor. full yazılım mümkünse atabilir misiniz
![]()
Seri bilgisi okunaklı değilMerhaba, vestel yazısı gidip geliyor tv açılmıyor. Tv de herhangi bir işlem yapılmadı. Uygun yazılımı paylaşırmısınız
![]()
Kurtarma yazılımını bildirim çanına yolladım![]()
cihazda hiçbir şekilde bir parça değişmedi.
yazılım tamir vs görmedi.
alındığı günden beri ilk hali ile kullanıyorduk. akşam normal bir şekilde kapattık sabah açılmadı. kırmızı ışığı yanıp sönüyor, tv açılmıyor. forumda yazılıp çizilenleri okudum sanırım yazılım ile düzelebiliyormuş. ilgili yazılımı talep ediyorum.
Teşekkür ederim kardeşim. İnşallah deneyip sana da haber vereceğim.To help you, I only have OEM software. Try at your own risk.
Write in Turkish or English.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
كانت الشاشة تعمل، لكن الصورتين كانتا متجاورتين. يرحمك اللهمساعدة، لديّ برنامج OEM للسيارة. يرحمك الله.
اكتب باللغة التركية أو الإنجليزية.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
1. You didn't say that the screen has 2 images. You rewrote the full software but for another panelكانت الشاشة تعمل، لكن الصورتين كانتا متجاورتين. أعتقد أن وصف الشاشة خاطئ.