raykim Çevrimdışı

raykim

Yeni Üye
16 Ağu 2025
2
25
Selamlar;

orijinal yazılım dosyasını şu an sistemden çekiyorum, aslında 160mb bir dosya lakin bulunduğum lokasyon nedeniyle telefon interneti ile çekebildiği kadarıyla indiriyorum, indirmek sorun değil de bildiğiniz üzere upload konusu sıkıntı. En kötü yarın buradan size paylaşmış olurum. 🆗

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,744
Selamlar;

orijinal yazılım dosyasını şu an sistemden çekiyorum, aslında 160mb bir dosya lakin bulunduğum lokasyon nedeniyle telefon interneti ile çekebildiği kadarıyla indiriyorum, indirmek sorun değil de bildiğiniz üzere upload konusu sıkıntı. En kötü yarın buradan size paylaşmış olurum. 🆗
kapsamlı arşive sahibiz upload yapmakla uğraşmayın. Tv'nizin ne sorunu vardı.

A Çevrimiçi

ALPEREN46

Yeni Üye
17 Ağu 2025
1
21
Merhaba,

Bir gün televizyonumuza (Vestel Satellite 24HA5100) bağlı olduğu anten hattına ya da yakındaki elektrik direğine yıldırım düşmesi sonucu televizyon arızalandı. Bu nedenle cihazı tamirciye götürdük. Tamirci televizyonun besleme kartını ve anakartını değiştirdi, orijinal olan 17MB82S yerine 17MB140 anakart taktı ve bilgisayar üzerinden yazılım/kodlama işlemi yaptı. Televizyon bu şekilde bir süre çalıştı.

Daha sonra ekranın köşesinde LED’ler kararmış gibi bir sorun oluştu, fakat görüntü hâlâ seçilebiliyordu. Biz de internetten uyumlu LED bar satın alıp değiştirdik, ancak televizyon açılmadı. Ardından sorun besleme kartından olabilir düşüncesiyle orijinal besleme kartını bulup taktık, fakat yine bir değişiklik olmadı.

Şu anda televizyon kumanda sinyalini alıyor. Açma tuşuna bastığımızda ön paneldeki LED ışık yanıp sönüyor, bir süre sonra sönüyor. Normalde bu ışık söndükten sonra görüntü gelirdi, fakat şu anda ne görüntü var ne de ses.

Bu durumda sizce nasıl bir yol izlemeliyiz, öneriniz nedir?

10000971017bd73642bf02db5e.jpg
10001431451c441eabaa34a296.jpg

Geri
Üst Alt