hıcam cok guzel yazılımlar var yukarıa klasor klasor yapmıssınız yeni buldum lakin indir dediğimde talet etmeniz gerekiiyor diyor zaten resim atıp talepte bulumdum ama kimse yardımcı olmuyorMerhaba;
İlgili sorunun çözümü için artık yazılım desteği yeterli olmaktadır. Daha önce sadece MB9X serisi için geçerli olan çözüm artık anakartların geneline yayılmaya başlamıştır.
Rica ederiz.Benim sorunum çözüldü. Yazılım için çok teşekkür ederim.
Forum sayfası üst kısımdaSelamın aleyküm kolay gelsin hocam bana besleme kartı lazım sıfır nereden alabilirim
17IPS72, 27689177 23329283
![]()
![]()
![]()
![]()
Yarın bakacağım![]()
![]()
merhabalar yanlış yazılımın atma sonucunda panel yazılımına ve kurtarma yazılımına ihtiyacım vardır yardımcı olabilecek varmı lutfen
By_Trol @Ademhelvacı hocalarım bi yardım lutfen
hıcam cok guzel yazılımlar var yukarıa klasor klasor yapmıssınız yeni buldum lakin indir dediğimde talet etmeniz gerekiiyor diyor zaten resim atıp talepte bulumdum ama kimse yardımcı olmuyor
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.![]()
merhaba dostlar led ışığı yanıp sönüyor yazılım yüklemem lazım lütfen bana yardımcı olun teşekkür ederim. tv orjinal değişen bir parçası yok
![]()
Merhabalar vestel tv açılıyor logo geliyor ve tekrar kapanıp açılmaya devam ediyor. Sanırım yazılımla alakalı bir sorun oldu.
lütfen yardımcı olun değişen bir parçası da olmadı teşekkür ederim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.Selamlar.. cihaz açılınca vestel yazısı geliyor ama ekran gelmiyor.. yani menüler v.s gelmiyor.. full yazılım varsa denemek istiyorum..
başka bir anakart ile ekran ters sekilde tv açılıyor..
![]()
![]()
Merhabalar
Televizyonumun markası markası jvc model ve seri numarasını görsel olarak ekledim
ekranda sadece jvc logusu belli aralıklarla beliriyor sonra kayboluyor
ne yapılması gerektiği konusunda bilgi alabilirmiyim
yardımcı olursanız sevinirim
![]()
Anakart nedir? Resmini ekleyin.By Trol hocam yardımınızı veya önerinizi bekliyorum mesajda belirttiğim konu ile ilgili
daha önceden bu sayede çalışmıştı tv ama bu sefer kurulum yapmadı talimatları eksiksiz yaptım led yanıp sönüp tv kapanıyor kuruluma başlamıyor. ilgin için teşekkür ederim kardeşim.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.