Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.JVC 43VF42T modeli Tv ekrana JVC yazısı geliyor standby yanıp sönüyor JVC yazısı gidince standby yanık kalıyor. Anakart değişmedi. Bu duruma uygun yazılımı alabilir miyim?
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.JVC 43VF42T modeli Tv ekrana JVC yazısı geliyor standby yanıp sönüyor JVC yazısı gidince standby yanık kalıyor. Anakart değişmedi. Bu duruma uygun yazılımı alabilir miyim?
![]()
Ses var mı?Merhaba, JVC marka televizyonu açtığımda Jvc yazısı hızlıca yanıp sönüyor ve sonrasında ekrana görüntü gelmiyor. Tv de daha önce anakart değikliği yapılmadı ancak menüden bilgileri elimde mevcut.
Bu durum için yazılım desteği alabilir miyim acaba?
![]()
![]()
merhaba sayın hocam. tv nin durumunu belirtilen taslak şeklinde aşağıya yazıyorum. sanırım kurtarma yazılımı atmam lazım. bu yazılımı benimle paylaşabilir misiniz.
1- tv donanımı orjinal, ilk defa ben açtım anakarta bakmak için. tv babamın evinde olduğundan kapak resmini şuan ulaşamıyorum.
2= anakart değişikliği yapılmadı. anakart modeli 17mb140
3= Panel değişmedi
4= Tv açılıyor vestel logosu geliyor, sonra kapanıyor. sonra tekrar açılıyor ve yine logo geliyor ve kapanıyor. başka bir hayat belirtisi yok.
![]()
Hocam yazılım için tşk ederim bütün herşeyi yaptım ama yüklenmediYazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
Rica ederim. Mb130 Anakartların çeşitleri var. Bunlar V3, V4, V5 Yazılım yüklenenlerdir. Yazılımları birbirlerinin yerine olmazlar. V4 ' ün V5' e geçiş özel yazılımı var. Direk V5 yüklenmez sizin yanlış yüklediğiniz yazılım anakarta zarar vermiştir.Hocam yazılım için tşk ederim bütün herşeyi yaptım ama yüklenmedi