H
HsynYldz16
Yeni Üye
- 16 Nis 2022
- 13
- 26
.
Son düzenleme:
Teşekkür ederim içime su serptinizStand-by ışığı varsa Umut vardır halen yetkililer yazılım indirme yetkisi verseler bence sizde kurtulma şansı var yks 2026 da başarılar dilerim sizlere
Merhaba ustam yeni lvds kablosu da işe yaramadı müsaitseniz rica etsem yukarıda bilgileri yazan televizyon için yazılım dosyasını gönderebilir misiniz şimdiden teşekkürlerMerhabalar ustam hitachi 24hb21j65u h model televizyonun anakartını çıkardığımda tornavida elimden kaydı bir sürü yol koptu
![]()
yeni anakart aldım yeni anakartı takıp açınca mavi kırmızı yeşil siyah beyaz renkler geliyor kumanda sadece aç kapa yapıyor. eski anakart elimde tuttuğum modeli 17mb211s yenisi de 17mb211s, arka etiket, eski ve yeni anakart resimlerini atıyorum. Sadece anakart değişti gerekli yazılımı ve nasıl yükleneceğini rica edebilir miyim acil
![]()
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.Merhaba, aşağıdaki seg tv için güncel yazılım var mıdır? Teşekkürler.
![]()
![]()
Birebir uygun yazılım yok risk alır denerim diyorsanız benzer bir yazılım verildi. Bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
Eski ve yeni anakartın üst beyaz kısmındaki rakamları olduğu gibi grup halde buraya yazın tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Merhabalar ustam hitachi 24hb21j65u h model televizyonun anakartını çıkardığımda tornavida elimden kaydı bir sürü yol koptu
![]()
yeni anakart aldım yeni anakartı takıp açınca mavi kırmızı yeşil siyah beyaz renkler geliyor kumanda sadece aç kapa yapıyor. eski anakart elimde tuttuğum modeli 17mb211s yenisi de 17mb211s, arka etiket, eski ve yeni anakart resimlerini atıyorum. Sadece anakart değişti gerekli yazılımı ve nasıl yükleneceğini rica edebilir miyim acil
![]()
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.Cihaz acıkısta standbay işigi ya ıp somuyır devamli olarak kurtarma yazılı ile yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler
![]()
![]()
Hocam bir önceki sayfada destan gibi bir yazı yazdım ve arka kapağını da eklemiştim şu anda ekleyemiyorum bazı dosyalar eklenemedi diyor önceki sayfadaki yazıma bakarsanız çok memnun kalırım oraya yüklediğim yazılımını ss ini ve tvnin arka kapak etiketini atmıştımKendi tvnize ait arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Eve yeni döndüm hocam sabah sota hocam yetki vermişti denedim full yazılım direk uydu birde önceki core yazılım attım cihaza çiçek gibi oldu sağolun gene profil ile oynayacağım sağolun yedek olduğu için işim rahat olduBirebir uygun yazılım yok risk alır denerim diyorsanız benzer bir yazılım verildi. Bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
Eve yeni döndüm hocam sabah sota hocam yetki vermişti denedim full yazılım direk uydu birde önceki core yazılım attım cihaza çiçek gibi oldu sağolun gene profil ile oynayacağım sağolun yedek olduğu için işim rahat oldu
Zaten her konuya destan gibi yazdığınız için okumaktan sıkıldım. Ben de esnafım foruma giriş zamanım kısıtlı öncelik kendi işim forum sonraki iş bu nedenle kısa öz sade yazı ve resim çok daha hızlı cevabı sağlar.Hocam bir önceki sayfada destan gibi bir yazı yazdım ve arka kapağını da eklemiştim şu anda ekleyemiyorum bazı dosyalar eklenemedi diyor önceki sayfadaki yazıma bakarsanız çok memnun kalırım oraya yüklediğim yazılımını ss ini ve tvnin arka kapak etiketini atmıştım
Zaten her konuya destan gibi yazdığınız için okumaktan sıkıldım. Ben de esnafım foruma giriş zamanım kısıtlı öncelik kendi işim forum sonraki iş bu nedenle kısa öz sade yazı ve resim çok daha hızlı cevabı sağlar.
Kusura bakmayın gerçekten saçmalamışım tecrübesizliğime verin bir daha yapmam. Vaktinizi aldığım için ö.dZaten her konuya destan gibi yazdığınız için okumaktan sıkıldım. Ben de esnafım foruma giriş zamanım kısıtlı öncelik kendi işim forum sonraki iş bu nedenle kısa öz sade yazı ve resim çok daha hızlı cevabı sağlar.