LVDS kontaklarını kontrol edin.Merhabalar ustam hitachi 24hb21j65u h model televizyonun anakartını çıkardığımda tornavida elimden kaydı bir sürü yol koptu
![]()
yeni anakart aldım yeni anakartı takıp açınca mavi kırmızı yeşil siyah beyaz renkler geliyor kumanda sadece aç kapa yapıyor. eski anakart elimde tuttuğum modeli 17mb211s yenisi de 17mb211s, arka etiket, eski ve yeni anakart resimlerini atıyorum. Sadece anakart değişti gerekli yazılımı ve nasıl yükleneceğini rica edebilir miyim acil
![]()
![]()
![]()
LVDS kontaklarını kontrol edin.
![]()
Google translate:Sıkıca taktım kablo da anakart da sağlam hatta ipa ile de sildim olmadı
Evet türkiye üretimi, elinde yazılım olan biri varsa yardımcı olabilir mi, veya bir çözüm önerisi olan varsa yardımcı olabilir miGoogle translate:
Eğer Türkiye'de üretiliyorsa meslektaşlarınızın tavsiyelerini bekleyin.
Acil yazılım lazım yukarıda bilgileri verdim lütfen yardımcı olunEvet türkiye üretimi, elinde yazılım olan biri varsa yardımcı olabilir mi, veya bir çözüm önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi
usta bu forum acil kelimesi pek sevilmez bilginiz olsun. Müsait oldukça mesajlarınıza cevap veriyoruz ücretsiz hizmette anca bu kadar oluyor.Acil yazılım lazım yukarıda bilgileri verdim lütfen yardımcı olun
yaşadığınız sorun nedir.?![]()
![]()
kurtarma yazılımı lazım ustalarım. yardımcı olur musunuz?
atmaca grubu konusuna yazın sizden istediğimiz bilgileri de konuya ekleyin.ışığı yanıp sönüyor ama ekran gelmiyor. Yazılımla tekrar çalıştırmayı umuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.![]()
arkadaşlar tv'deki sorunu, tv seri bilgisini paylaşmadan yazılım istiyorsunuz.?merhaba mb 17mb 140
vestel 40fb 5050 için kurtarma yazılımı
bildirim çanından kurtarma yazılım sayfasına erişebilirsin.Merhaba, SEG marka, Model No:32SCH5630 32'' Uydu Alıcılı LED TVm var. Yaklaşık 4-5 aydır açmıyordum fakat bugün açmaya çalıştığımda her seferinde sol alttaki kırmızı uyarı ışığı yanıp yanıp sönüyor SEG logosu geliyor gidiyor ve 5*10sn sonra geri kapanıyor. Tv hiç tamir görmedi ve öyle aman amanda kullanmıyorum. Sorunun neden olduğunuda bilmiyorum maalesef. Yardımcı olabilir misiniz?
![]()
bildirim çanından yazılımı indirebilirsin.Cihaz acıkısta standbay işigi ya ıp somuyır devamli olarak kurtarma yazılı ile yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler
![]()
![]()