Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,424
a
IMG_5273.jpg
ışığı yanıp sönüyor ama ekran gelmiyor. Yazılımla tekrar çalıştırmayı umuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
atmaca grubu konusuna yazın sizden istediğimiz bilgileri de konuya ekleyin.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,424
Merhaba, SEG marka, Model No:32SCH5630 32'' Uydu Alıcılı LED TVm var. Yaklaşık 4-5 aydır açmıyordum fakat bugün açmaya çalıştığımda her seferinde sol alttaki kırmızı uyarı ışığı yanıp yanıp sönüyor SEG logosu geliyor gidiyor ve 5*10sn sonra geri kapanıyor. Tv hiç tamir görmedi ve öyle aman amanda kullanmıyorum. Sorunun neden olduğunuda bilmiyorum maalesef. Yardımcı olabilir misiniz?

ttv.png
bildirim çanından kurtarma yazılım sayfasına erişebilirsin.

A Çevrimiçi

ademati

Yeni Üye
19 Tem 2025
4
27
Vestel 40fa7100 televizyonunda YouTube açılıp videolar siyah ekranda kaldığı için yazılımını güncelleme kararı aldım bu arada cihaz hiçbir tamir görmedi 11 yıldır tamamen orijinal. İlk olarak internetten MB96 YouTube Carbon v3676y.zip isimli yazılımı indirdim. Ardından flash belleğini gerektiği şekilde fat32 MBR olacak şekilde biçimlendirdim. Ardından bu dosyayı flash a çıkarttım. İki dosya halinde çıktı. Bir tanesi poweriso dosyası şeklindeydi mb90_d8l_en yazıyordu. Diğer dosya usb auto vs vs yazıyordu onu sildim mb90 lı olan kaldı. Bu arada bu mb 90 li olan poweriso dosyasıydı önemli mi bilmiyorum.Sonra ben bunu televizyona taktım. Menüye basıp 1505 bastım yazılımı güncelle dedim ama olmadı. Sonra bende tvyi fişten çektim flashı taktım tvyi fişe taktım aynı anda da ok tuşuna bastım yanıp sönmeye başladı kesintisiz. Sonra açıldı fakat değişiklik yoktu. Yazılım hala aynıydı. Bende bir kere daha deneyeyim dedim. Denemez olaydım. Bu sefer mesela hızlıca 5 kere yandı Sonra durdu hiçbir şey yanmadı Sonra tekrar 5 6 artık her neyse yandı Sonra yine söndü bunu hızlı hızlı tekrar etti ve ışık kesildi. Sonucunda ne mi oldu tv açılmadı. Altta kırmızı ışık yanıyor fakat ne kumanda ne de tvnin arkasındaki tuşlar tvyi açamıyor. Vestel yazısı bile gelmiyor fişe takınca sadece kırmızı ışık yanıyor. Gece 12 ye kadar düzeltmek için vaktim var lütfen yardımcı olun:( tam yazılım mı yüklemek gerekiyor ? Bu arada 4725 yapınca versiyon 3.7.3i yazıyordu. Onu da belirteyim düzenleme : galiba yanlış yazılımı yükledim bu arada çünkü bilgisizlikten İnternete mb96 dosyaupload yazıp İlk çıkan siteden indirmiştim. Acaba kurtarmanın bir yolu var mı ? Benimle full yazılım paylaşıp ne yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz Sota Sota By_Trol By_Trol

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt