X Çevrimdışı

xmortal8320

Yeni Üye
16 Tem 2025
2
20
İyi akşamlar bugün televizyonu açmaya kalktığımda açılmadı. Sürekli kırmızı ışık yanıp söndü. Yazılım ile düzelebiliyorsa atar mısınız ?

20250716_220445.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,876
tvde actımda vestel logosu çıkıyor sonra acılmıyor bunun için yazılım lazım
Az önce size link verdim arızalı televizyon için ayrı güncelleme yazılımı için ayrı link verildi okudum yazdınız fakat okumamışsınız çünkü sizden bazı bilgiler isteniyor. Örneğin çalışmayan televizyon için arka kapak etiket resmi bunu da neden istiyoruz size yanlış yazılım verilmemesi için yanlış yazılım verildiğinde televizyonunuz çalışacaksa da hiç çalışmaz arka kapak etiket resmini eklerseniz yazılım yetkisi vereceğim istenilen bilgiler yanlışlık olmaması içindir.

H Çevrimdışı

hakandemirci12ay 

Yeni Üye
31 Ara 2022
13
28
lütfen yazılım yetkisi verin bekliyorum
Az önce size link verdim arızalı televizyon için ayrı güncelleme yazılımı için ayrı link verildi okudum yazdınız fakat okumamışsınız çünkü sizden bazı bilgiler isteniyor. Örneğin çalışmayan televizyon için arka kapak etiket resmi bunu da neden istiyoruz size yanlış yazılım verilmemesi için yanlış yazılım verildiğinde televizyonunuz çalışacaksa da hiç çalışmaz arka kapak etiket resmini eklerseniz yazılım yetkisi vereceğim istenilen bilgiler yanlışlık olmaması içindir.
tmm merak etme

indirmiyor abi

nerede abi link

B Çevrimdışı

Berat Abdullah

Yeni Üye
30 Eyl 2021
20
36
sağ üstteki bildirim çanından sana gönderdim full yazılım sayfasına giriş yap. Yükleme talimatına uygun şekilde yazılımı yükle.
Televizyonun çalışırsa, 5 gofreti hiç tanımadığın çocuklara verirsen sevinirim.
Merhaba ustam,
yazılımı flash diske yazdım tvye taktım fakat flash disk ışığını bile yakmadı tv standby ışığı da hiç hareket etmiyor. dikkatimi çeken tvnib standby durumunda olmasına rağmen optik çıkış ışığı yanıyor. anakart arızalı sanırım. Emeğine sağlık sen merek etme gofret konusu bugün halloluyor. iyi günler

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,876
tesekkürler ama olmadı 1.3.5 yazılımı yokmu hacı
Benim yaşımın yarısından bile küçüksün bir daha hacılı macılı saçma yazı yazarsan seni yasaklayacağım acil yazısı da hiç hoşlanmadığımız bir durumdur bizlerde esnafız öncelik kendi işimiz forum işi sonraki iş 7/24 forum sayfasında değiliz az önce full yazılım yetkisi verildi. Paylaştığın tv etiket bilgisi doğruysa yetki verilen yazılımda uygudur.
Yetki verilen diğer yazılımı da download yapmamışsın olmadı diye yazmışsın.

Geri
Üst Alt