X
xmortal8320
Yeni Üye
- 16 Tem 2025
- 2
- 20
İyi akşamlar bugün televizyonu açmaya kalktığımda açılmadı. Sürekli kırmızı ışık yanıp söndü. Yazılım ile düzelebiliyorsa atar mısınız ?

1.3.5 Güncelleme yazılımıdır. Tv deki sorun nedir?tamam o zaman bende talep oluşturacağım nasıl olacak
beyefendi şu elimde televizyon var yazılım 17mb82 v1.3.5 yazılımı lütfen yetki istiyorum çok acil
okudum abi artık yetki verin yalvarıyorum
tvde actımda vestel logosu çıkıyor sonra acılmıyor bunun için yazılım lazım1.3.5 Güncelleme yazılımıdır. Tv deki sorun nedir?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.İyi akşamlar bugün televizyonu açmaya kalktığımda açılmadı. Sürekli kırmızı ışık yanıp söndü. Yazılım ile düzelebiliyorsa atar mısınız ?
![]()
Az önce size link verdim arızalı televizyon için ayrı güncelleme yazılımı için ayrı link verildi okudum yazdınız fakat okumamışsınız çünkü sizden bazı bilgiler isteniyor. Örneğin çalışmayan televizyon için arka kapak etiket resmi bunu da neden istiyoruz size yanlış yazılım verilmemesi için yanlış yazılım verildiğinde televizyonunuz çalışacaksa da hiç çalışmaz arka kapak etiket resmini eklerseniz yazılım yetkisi vereceğim istenilen bilgiler yanlışlık olmaması içindir.tvde actımda vestel logosu çıkıyor sonra acılmıyor bunun için yazılım lazım
tmm merak etmeAz önce size link verdim arızalı televizyon için ayrı güncelleme yazılımı için ayrı link verildi okudum yazdınız fakat okumamışsınız çünkü sizden bazı bilgiler isteniyor. Örneğin çalışmayan televizyon için arka kapak etiket resmi bunu da neden istiyoruz size yanlış yazılım verilmemesi için yanlış yazılım verildiğinde televizyonunuz çalışacaksa da hiç çalışmaz arka kapak etiket resmini eklerseniz yazılım yetkisi vereceğim istenilen bilgiler yanlışlık olmaması içindir.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.![]()
bu yazılımdan bana gönderin lütfen
Forum sayfasının sağ üst köşesinde bildirim çanı var çana tıkla link oradalütfen yazılım yetkisi verin bekliyorum
tmm merak etme
indirmiyor abi
nerede abi link
tesekkürler ama olmadı 1.3.5 yazılımı yokmu hacıForum sayfasının sağ üst köşesinde bildirim çanı var çana tıkla link orada
Merhaba ustam,sağ üstteki bildirim çanından sana gönderdim full yazılım sayfasına giriş yap. Yükleme talimatına uygun şekilde yazılımı yükle.
Televizyonun çalışırsa, 5 gofreti hiç tanımadığın çocuklara verirsen sevinirim.
Bu etiket sizin tvye ait ise full yazılım verildi. Bildirimi kontrol edin. Yükleme talimatını uygulayın.![]()
bu yazılımdan bana gönderin lütfen
Benim yaşımın yarısından bile küçüksün bir daha hacılı macılı saçma yazı yazarsan seni yasaklayacağım acil yazısı da hiç hoşlanmadığımız bir durumdur bizlerde esnafız öncelik kendi işimiz forum işi sonraki iş 7/24 forum sayfasında değiliz az önce full yazılım yetkisi verildi. Paylaştığın tv etiket bilgisi doğruysa yetki verilen yazılımda uygudur.tesekkürler ama olmadı 1.3.5 yazılımı yokmu hacı