Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,330
Arkadaşlar bir zahmet etiketi atın cihazda değişiklik var mı yazın.merhaba arkadaşlar
17MB171 yazılım va mı? vestel logo kalıyor.
23829499 panel BOE
Arkadaşlar bir zahmet etiketi atın cihazda değişiklik var mı yazın.merhaba arkadaşlar
17MB171 yazılım va mı? vestel logo kalıyor.
23829499 panel BOE
Arkadaşlar bir zahmet etiketi atın cihazda değişiklik var mı yazın.
yazılımı gönderdim yükleyip sonucu yazın![]()
Değişiklik yapılmadı
servis menüsü.?![]()
![]()
Televizyonum için mümkün olan en yeni yazılım güncellemesini bana ayarlayabilecek varsa çok memnun olurum
Selamlar ustalarım
elimde arızalı bir Telefunken 32HA600 var. 17MB171 şase. Elinizde Full yazılım varsa ve paylaşabilirseniz sevinirim. Sürekli restart oluyor
![]()
![]()
![]()
.
I don't have anything in the archive that can help you.
Yazılım atıldı.. 100 e tamamladı ancak yine aynı ayrıca çözünürlük değiştiyazılımı gönderdim yükleyip sonucu yazın
bende bu seriye uygun başka yazılım yokYazılım atıldı.. 100 e tamamladı ancak yine aynı ayrıca çözünürlük değişti
![]()
full yazılımı bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Sonucu mutlaka yazın.![]()
49UD8400 49" LED TV
Daha önce hiç bir parçası değişmedi
Eve geldiğimde televizyonuma dokunmamış olmama rağmen televizyonu açmayı denediğimde 1-2 saniyelik vestel yazısı belirdi ve kapandı. Tekrar denediğim de gene aynısı oldu buna ek olarak televizyondan gene 1-2saniyeliğine hafif bir ses geldiğini fark ettim. Televizyonuma uygun olan yazılımı atabilir misiniz?
üstat bu seriye uygun full yazılım elimizde yok bence fazla kurcalama çökerse ayağa kaldıracak yazılım elimizde yokinternet arayüzü, youtube çalışmıyor. sadece netflix çalışıyor oda mobil uygulmadan görüyor tv yi. cihazı güncelledim sonrasında sıfırlamada yaptım çözülmedi problem. yardımcı olabilir misiniz?![]()
Çalıştırırsak 5 gofretini alırım.Merhaba,
tv stanby ışığında kalıyor. full yazılım ile düzelme ihtimali var mı? yardımlarınızı bekliyorum.
![]()
![]()