Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,912
Cihazı sıfırlayıp yüklemeyi denediniz mi.?17MB180EB için yazılımı ben de rica ediyorum konuya yazmıştım fakat gözden kaçtı galiba
Cihazı sıfırlayıp yüklemeyi denediniz mi.?17MB180EB için yazılımı ben de rica ediyorum konuya yazmıştım fakat gözden kaçtı galiba
evet sıfırladım kendi bulduğu yazılımı denedim sizin verdiğiniz çekirdek yazılımı denedim, yükleniyor aktifleştirelecek diyor açılıp kapanıyor yine bir değişiklik olmuyor tekrar yeni yazılım bulundu uyarısını veriyorCihazı sıfırlayıp yüklemeyi denediniz mi.?
Full yazılıma neden ihtiyacınız var.?![]()
![]()
mb230 için güncel full yazılım alabilir miyim
full yazılım gönderdim.evet sıfırladım kendi bulduğu yazılımı denedim sizin verdiğiniz çekirdek yazılımı denedim, yükleniyor aktifleştirelecek diyor açılıp kapanıyor yine bir değişiklik olmuyor tekrar yeni yazılım bulundu uyarısını veriyor
MB180 G31 için uyumlu dimi hocam bu, teşekkür ederim umarım bu kez sorun çözülürfull yazılım gönderdim.
sorun nedir..?merhaba kolay gelsin full yazılım alabilirmiyim anakart değişmedi
![]()
![]()
ledler sağlamsa güç kartında sorun vardır.Herkese merhabalar forum da yeniyim ve mevcut konu ile alakasız olabilir ama tvim açıldıktan kısa bir süre sonra goruntu gidiyor ses var ledler gidiyor yani açtım leşderi tek tek kontrol ettim herhangi bir ledin sıkıntısi yok bundan çok zaman önce arızalı olan 2 adet ledi 1 wlik led ile değiştirmiştim şimdi böyle bir sorun var yardımcı olursanız çok sevinirim
Çünkü sadece netfilx var diğer uygulamalar mevcut değil yazılım yılı 2021 ondan dolayıFull yazılıma neden ihtiyacınız var.?
sorun nedir..?
son sürüm güncelleme yazılımı gönderdi. Bildirim çanından ulaşabilirsin.Çünkü sadece netfilx var diğer uygulamalar mevcut değil yazılım yılı 2021 ondan dolayı
bana eski kartın seri numarasını ver.![]()
bu kartın yerine,,,
![]()
Bunu taktım fakat görüntü gelmedi
![]()
![]()
taktığım anakartı bu tvden söktüm.
kendi kartı stanbyda kaldı açmaya çalılınca 12v ölüyor ışık yanıp sönüyor tv açılmıyor
1909 23482383 279953730187 101162154360 kartın üzerinde bu yazıyor başka etiket yok 17mb211sbana eski kartın seri numarasını ver.