Hangi yazılımı yuklemeliyimEvet hocam açıldığında normal çalışıyor birkaç dk sonra kapanıp isik yanıp sonuyor
Hangi yazılımı yuklemeliyimEvet hocam açıldığında normal çalışıyor birkaç dk sonra kapanıp isik yanıp sonuyor
Besleme kartıyla ilgili sorun yaşıyor olabilirsin.Hangi yazılımı yuklemeliyim
bu TV ye ful yazılım alabilir miyim teşklerSorunun çözülmesine sevindim. İyi günlerde kullanınız.![]()
Telde sıkıntı var buna göre ful yazılım alabilirmiyim
bu TV ye ful yazılım alabilir miyim teşkler![]()
Merhabalar biraz geç oldu ama denedim yine olmadi aynı gelmiyor ekran anakartta arıza var belliki anlam veremedim başka yazılım varsa alabilirim yoksada anakart bakacaz artikBaşka yazılım gönderdim
Merhabalar biraz geç oldu ama denedim yine olmadi aynı gelmiyor ekran anakartta arıza var belliki anlam veremedim başka yazılım varsa alabilirim yoksada anakart bakacaz artik
17MB180EB ANAKART full yada kurtarma yazılımı var mı?Güncelleme sonrası görüntü gelmiyor. model 65O9900
![]()
Markayı yazmamışım özr.marka deltabu TV ye ful yazılım alabilir miyim teşkler
Telde sıkıntı var buna göre ful yazılım alabilirmiyim
No, is SKYTECHMarkayı yazmamışım özr.marka delta
elimdeki son yazılımı gönderdimMerhabalar biraz geç oldu ama denedim yine olmadi aynı gelmiyor ekran anakartta arıza var belliki anlam veremedim başka yazılım varsa alabilirim yoksada anakart bakacaz artik
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin.Merhabalar,
SEG marka 40SC5600 model TV SEG Logo ekranında kalıyor ve kapanıyor. Stand-by ledi yanıp sönüyor. İlgili yazılım konusunda desteğinizi rica ederim.
Cihazın tüm parçaları orijinal, herhangi bir tamir veya servis işlemi görmedi. Anakart modeli 17MB140
Ürün etiket görseli ektedir.
![]()
![]()
full yazılımı gönderdim.17MB180EB ANAKART full yada kurtarma yazılımı var mı?