Servis menüsünü atın menü4725![]()
Merhaba, televizyonuma hiçbir işlem yapılmamıştır . 2018 den itibaren hiç yazılım güncellemesi almamıştır . Kumandasında görünen ama televizyonda asla olmayan prime video bile yoktur . Yazılım güncellemesi alıyor mu ? Almıyor mu ? Yapabileceğimiz işlemler var mıdır ?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.32 ph5065 led tv stantby ışıgı yanıp sonuyor ama tv açılmıyor besleme katını konrol ettim voltajlar geliyor full yazılım istiyorum şimdiden teşekurler
![]()
![]()
tv açılmıyor stantby ışıgı yanıyor sönüyor besleme kartı kontrol edildi besleme saglam
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.Stand-by ışığı yanıp sönüyor fakat ekran hiçbir şekilde gelmiyor. Bu sorun icin kurtarma yazilimi talep ediyorum. Ürün orijinal olup bir değişiklik yapılmadı. Şimdiden teşekkürler
![]()
Vestel etiket Toshiba etiket mb82 Anakart ?vestel 32PH5065 TV standby ışıgı yanıp sönüyor tv açılmıyor besleme kartından voltajlar çıkıyor full yazılım istiyorum şimdiden teşekrler
![]()
![]()
vestel tv 32ph5065 tv standby ışıgı yanıp sönüyor fakat tv açılmıyor besleme çıkışları geliyor full yazılım istiyorum şimdiden teşekürler
![]()
![]()
USTAM İKİ TV DE VAR GÖNDERİRKEN RESİMLER KARIŞIK GELMIŞVestel etiket Toshiba etiket mb82 Anakart ?
TOSİBA OLAN TV STANDBY IŞIGI YANIP SÖNYOR TV AÇILMIYORUSTAM İKİ TV DE VAR GÖNDERİRKEN RESİMLER KARIŞIK GELMIŞ
Mb185 Android olduğu için yazılımın gb tı yüksek maalesef uğraşmıyorum.USTAM İKİ TV DE VAR GÖNDERİRKEN RESİMLER KARIŞIK GELMIŞ
TOSİBA OLAN TV STANDBY IŞIGI YANIP SÖNYOR TV AÇILMIYOR
![]()
![]()
YİNEDE TEŞEKÜR EDERİMMb185 Android olduğu için yazılımın gb tı yüksek maalesef uğraşmıyorum.
Rica ederim. Size de iyi çalışmalar.YİNEDE TEŞEKÜR EDERİM
İYİ ÇALİŞMALAR