Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

IMG-20250429-WA0001.jpg

vesteltv ye uygun güncelleme yazılımı verirseniz sevinirim, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

MB230 anakart görüntü iyileştirme dosyasını indirmek istiyorum da buraya yönlendiriyor talep açmam için. Nasıl indirebilirim dosyaları?

MB230 anakart görüntü iyileştirme dosyasını indirmek istiyorum da buraya yönlendiriyor talep açmam için. Nasıl indirebilirim dosyaları?
Sizin tv yazılımı güncel olabilir. Servis menü resmini buraya ekleyin ilk yazılımlarda görüntü sorunu vardı. Sonraki güncellemelerde sorun giderildi.

Linkteki ilk mesajı okuyunuz.
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA
selamlar üstat, vestel tv nin yazılım numarasını buldum MB82S yazıyor. Güncelleme yazılımı gönderebilirseniz sevinirim. kolay gelsin çok teşekkürler yardımlarınız için.

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.
Çok teşekkür ederim ilk denememde sayenizde çalıştı. Televizyonumu 2 aydır kullanamıyordum.İyi çalışmalar diliyorum.

selamlar üstat, vestel tv nin yazılım numarasını buldum MB82S yazıyor. Güncelleme yazılımı gönderebilirseniz sevinirim. kolay gelsin çok teşekkürler yardımlarınız için.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.

selamun aleyküm ustam. 17mb170 anakart değişimi yaptım ekran boyutu farklı sanırım eski kartın panele tam sığmadı görüntü mümkünse panel yazılımı rica edebilir miyim.
By_Trol

WhatsApp-Gorsel-2025-04-30-saat-21.59.57_336398e4.jpg

WhatsApp-Gorsel-2025-04-30-saat-22.17.48_87937d34.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt