K Çevrimdışı

kamal

Yeni Üye
9 Eyl 2024
7
42
Sota Sota, üstadım yukarıda verdiğin yazılım indirdim güncelledim yalnız bunda kablosuz bağlantı yok kök yazılım verebilir misin
yani sıfırdan yazılım güncelleme değil de

Sota Sota
eyvallah üstadım
şimdi düzeldi yazılım güncellendi şimdilik bi sıkıntı görünmüyor inşaALLAH böyle devam eder tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleme:
X Çevrimdışı

xkimlik

Aktif Üye
23 Nis 2019
52
48
IMG_18490ef8b58b432e38ea.jpg
IMG_184887756740cb0a19c2.jpg
Servis menüsü ektedir, security hatası alıyorum ssiptv ve ottde

D Çevrimdışı

dream787

Yeni Üye
24 Mar 2021
3
26
Kurtarma yazılımını gönderdim.
TV düzeldi teşekkürler, eskiden linkleri direkt indirebiliyorduk şimdi heralde karışma olmasin diye böyle izinle veriyorsunuz, az iş değil kolay gelsin. Bir de tv nin yazilimi V.1.3.5 güncel yazılım tavsiye eder misiniz, daha önce de açılmama sorunu olmuştu, yazılımı guncellesek tamamen kurtulur muyuz? Şayet tavsiye ederseniz güncel full yazılım linki rica edeyim. İyi akşamlar

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,437
TV düzeldi teşekkürler, eskiden linkleri direkt indirebiliyorduk şimdi heralde karışma olmasin diye böyle izinle veriyorsunuz, az iş değil kolay gelsin. Bir de tv nin yazilimi V.1.3.5 güncel yazılım tavsiye eder misiniz, daha önce de açılmama sorunu olmuştu, yazılımı guncellesek tamamen kurtulur muyuz? Şayet tavsiye ederseniz güncel full yazılım linki rica edeyim. İyi akşamlar
açık link paylaştığımız dönemde iş çığrından çıkmıştı. Başkasına verdiğimiz yazılımı indirip tv kurup çökmesine neden olanlar, yazılımları indirip arşiv haline getirip telegramda satmaya çalışanlar mı dersin. günde 20 kişiye yazılım veriyoruz 1000 yazılım indiriliyor haliyle sunucuya fuzuli yük biniyordu.

Forum yazılımın kendine özel yazılım hazırlatıp tüm yazılımları foruma taşıdım ki bu iş aylarımı aldı :kiskis
Şimdi kim neyi ne zaman indirmiş herşey kayıt altında :ok

Ekran-Alintisib73437b7956036a2.png

T Çevrimdışı

tester

Aktif Üye
24 Ara 2018
66
40
verdiğim yazılım full elimde %100 uyumlu yazılım yoktu uyum sağlaması muhtemel yazılım verdim o yüzden arşivleme.
Tamam. Evet anakart mb211. Yazılım mb211s. Sileyim aldığım yedeği. Bir daha bozulursa duruma göre yardım isterim. Teşekkürler.

Geri
Üst Alt