Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,420
vestel'in sertifikasını düzeltmesini bekleyeceksin.Denedim, ilk kurulum yaptım, ssiptv gene hata verdi
![]()
vestel'in sertifikasını düzeltmesini bekleyeceksin.Denedim, ilk kurulum yaptım, ssiptv gene hata verdi
![]()
Epeydir böyleydi, ne yapsam olmuyor, sanırım hiç yapmayacaklarvestel'in sertifikasını düzeltmesini bekleyeceksin.
erişmeye çalıştığın getshop.tv sitesi bakımda modundaEpeydir böyleydi, ne yapsam olmuyor, sanırım hiç yapmayacaklar
Tamam. Evet anakart mb211. Yazılım mb211s. Sileyim aldığım yedeği. Bir daha bozulursa duruma göre yardım isterim. Teşekkürler.verdiğim yazılım full elimde %100 uyumlu yazılım yoktu uyum sağlaması muhtemel yazılım verdim o yüzden arşivleme.
Aha yakalandikD dream787, kurtarma yazılımı indirmemişsin.?
merhaba bir kaç kere denememe rağmen farklı flash bellek ler dahil yazılım güncelleme başarısız oldu mesajı veriyor. Emin olana kadar yazmak istemedim .zip klasörden 2 tane dosya çıktı flash belleğe kopyaladım menü 1505 yaptım onayladım defalarca test ettim ama hep aynı mesajı verdi .flash belleği tv açıkken taktığımda medya uygulaması açılıyor yani flash belleği gördüğünden emin oldum.full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
full yazılımamerhaba bir kaç kere denememe rağmen farklı flash bellek ler dahil yazılım güncelleme başarısız oldu mesajı veriyor. Emin olana kadar yazmak istemedim .zip klasörden 2 tane dosya çıktı flash belleğe kopyaladım menü 1505 yaptım onayladım defalarca test ettim ama hep aynı mesajı verdi .flash belleği tv açıkken taktığımda medya uygulaması açılıyor yani flash belleği gördüğünden emin oldum.
Bana servis menüsünü atAha yakalandikburaya yazdıktan sonra, önceden gene burdan indirmiş olduğum yazılımı zor bela buldum kendi arşivimden, onla çözdüm ama zahmet ettirdiğim için teşekkür ettim. V1.3.7 olayına ne dersin önceki postta sorduğum, 1.3.5 ten geçsem tv de oluşan bu sorun önlenir mi?
menü 1505 yükleneceğini nereden çıkardınız.? İndirme alanında kurulum kılavuzu yazılıydı.merhaba bir kaç kere denememe rağmen farklı flash bellek ler dahil yazılım güncelleme başarısız oldu mesajı veriyor. Emin olana kadar yazmak istemedim .zip klasörden 2 tane dosya çıktı flash belleğe kopyaladım menü 1505 yaptım onayladım defalarca test ettim ama hep aynı mesajı verdi .flash belleği tv açıkken taktığımda medya uygulaması açılıyor yani flash belleği gördüğünden emin oldum.
erişmeye çalıştığın getshop.tv sitesi bakımda modunda
iptv hiç kullanmadım.mb100 için başka bir iptv uygulaması var mıdır?