Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,408
parça değişimi yapılmadı , sorun internete bağlandığım zaman kendi kendine kapanıp açılmaya başlıyor. sonra internet devre dışı kalıyor

Sota Sota, formda anakartıma uygun yazılım buldum fakat indirebilmek için talep yazın diyor onu nasıl yapıcam
verdiğin bu bilgiler taleptir.

K Çevrimdışı

kamal

Yeni Üye
9 Eyl 2024
7
41
20250426_0500313c0b2e29756f6208.jpg

20250426_113053.jpg

tv bilgilerim bu şekil sorunum ise televizyondan wifi ile internete bağlandığım zaman kendi kendine kapanıp açılmaya başlıyor ve uzun bi süre devam ediyor.
bulunduğum belde deki arkadaşlara sorduğum zaman yazılımsal dediler , aceba gerçekten yazılımsal olabilir mi, yazılımsal ise yardımcı olabilir misiniz.

Sota Sota, peki neden indiremiyorum üstad ??

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,408
20250426_0500313c0b2e29756f6208.jpg

20250426_113053.jpg

tv bilgilerim bu şekil sorunum ise televizyondan wifi ile internete bağlandığım zaman kendi kendine kapanıp açılmaya başlıyor ve uzun bi süre devam ediyor.
bulunduğum belde deki arkadaşlara sorduğum zaman yazılımsal dediler , aceba gerçekten yazılımsal olabilir mi, yazılımsal ise yardımcı olabilir misiniz.

Sota Sota, peki neden indiremiyorum üstad ??
sağ üstteki bildirim çanına yazılım linkini gönderdim.

K Çevrimdışı

kamal

Yeni Üye
9 Eyl 2024
7
41
Sota Sota, üstadım yukarıda verdiğin yazılım indirdim güncelledim yalnız bunda kablosuz bağlantı yok kök yazılım verebilir misin
yani sıfırdan yazılım güncelleme değil de

Sota Sota
eyvallah üstadım
şimdi düzeldi yazılım güncellendi şimdilik bi sıkıntı görünmüyor inşaALLAH böyle devam eder tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleme:
D Çevrimdışı

dream787

Yeni Üye
24 Mar 2021
2
25
Kurtarma yazılımını gönderdim.
TV düzeldi teşekkürler, eskiden linkleri direkt indirebiliyorduk şimdi heralde karışma olmasin diye böyle izinle veriyorsunuz, az iş değil kolay gelsin. Bir de tv nin yazilimi V.1.3.5 güncel yazılım tavsiye eder misiniz, daha önce de açılmama sorunu olmuştu, yazılımı guncellesek tamamen kurtulur muyuz? Şayet tavsiye ederseniz güncel full yazılım linki rica edeyim. İyi akşamlar

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,408
TV düzeldi teşekkürler, eskiden linkleri direkt indirebiliyorduk şimdi heralde karışma olmasin diye böyle izinle veriyorsunuz, az iş değil kolay gelsin. Bir de tv nin yazilimi V.1.3.5 güncel yazılım tavsiye eder misiniz, daha önce de açılmama sorunu olmuştu, yazılımı guncellesek tamamen kurtulur muyuz? Şayet tavsiye ederseniz güncel full yazılım linki rica edeyim. İyi akşamlar
açık link paylaştığımız dönemde iş çığrından çıkmıştı. Başkasına verdiğimiz yazılımı indirip tv kurup çökmesine neden olanlar, yazılımları indirip arşiv haline getirip telegramda satmaya çalışanlar mı dersin. günde 20 kişiye yazılım veriyoruz 1000 yazılım indiriliyor haliyle sunucuya fuzuli yük biniyordu.

Forum yazılımın kendine özel yazılım hazırlatıp tüm yazılımları foruma taşıdım ki bu iş aylarımı aldı :kiskis
Şimdi kim neyi ne zaman indirmiş herşey kayıt altında :ok

Ekran-Alintisib73437b7956036a2.png

Geri
Üst Alt