Bir türlü security hatasını gideremedim, yardımlarınızaTvde hbb özelliğinin var olduğunu gösteriyor.
Bir türlü security hatasını gideremedim, yardımlarınızaTvde hbb özelliğinin var olduğunu gösteriyor.
sağ üstteki bildirim çanına yazılım linkini gönderdim.![]()
![]()
tv bilgilerim bu şekil sorunum ise televizyondan wifi ile internete bağlandığım zaman kendi kendine kapanıp açılmaya başlıyor ve uzun bi süre devam ediyor.
bulunduğum belde deki arkadaşlara sorduğum zaman yazılımsal dediler , aceba gerçekten yazılımsal olabilir mi, yazılımsal ise yardımcı olabilir misiniz.
Sota, peki neden indiremiyorum üstad ??
eyvallah üstadımsağ üstteki bildirim çanına yazılım linkini gönderdim.
şimdi düzeldi yazılım güncellendi şimdilik bi sıkıntı görünmüyor inşaALLAH böyle devam eder tekrar teşekkür ederim.eyvallah üstadım
Servis menüsü ektedir, security hatası alıyorum ssiptv ve ottde
Teşekkürler işe yaradı. İyi günler dilerim.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
Rica ederim.Teşekkürler işe yaradı. İyi günler dilerim.
güncel yazılım gönderdim.Servis menüsü ektedir, security hatası alıyorum ssiptv ve ottde
TV düzeldi teşekkürler, eskiden linkleri direkt indirebiliyorduk şimdi heralde karışma olmasin diye böyle izinle veriyorsunuz, az iş değil kolay gelsin. Bir de tv nin yazilimi V.1.3.5 güncel yazılım tavsiye eder misiniz, daha önce de açılmama sorunu olmuştu, yazılımı guncellesek tamamen kurtulur muyuz? Şayet tavsiye ederseniz güncel full yazılım linki rica edeyim. İyi akşamlarKurtarma yazılımını gönderdim.
açık link paylaştığımız dönemde iş çığrından çıkmıştı. Başkasına verdiğimiz yazılımı indirip tv kurup çökmesine neden olanlar, yazılımları indirip arşiv haline getirip telegramda satmaya çalışanlar mı dersin. günde 20 kişiye yazılım veriyoruz 1000 yazılım indiriliyor haliyle sunucuya fuzuli yük biniyordu.TV düzeldi teşekkürler, eskiden linkleri direkt indirebiliyorduk şimdi heralde karışma olmasin diye böyle izinle veriyorsunuz, az iş değil kolay gelsin. Bir de tv nin yazilimi V.1.3.5 güncel yazılım tavsiye eder misiniz, daha önce de açılmama sorunu olmuştu, yazılımı guncellesek tamamen kurtulur muyuz? Şayet tavsiye ederseniz güncel full yazılım linki rica edeyim. İyi akşamlar
Denedim, ilk kurulum yaptım, ssiptv gene hata verdigüncel yazılım gönderdim.