Look. NAND + SPIздравствуйте, нужен дамп nand памяти для тв hitachi 32hb6t61. сейчас мигает светодиодом при включении в сеть.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Besleme kartı arızalı![]()
![]()
![]()
Merhabalar iyi günler 17ips20 besleme kartli 50 inch tv açtıktan sonra backlight anlik yanip vestel yazısı çıktiktan sonra smps cızırtısı gelip enerji kesiyor çıkış voltajlarinin hepsi tam 12v var, 80v arka aydınlatma çıkışı var. 1-2 defa bunu yaptıktan sonra mavi ışıkta sönüyor fişi tak çıkar yapınca yine ayni seyler olmaya başlıyor. Parçalar orjinal değişmedi 1 kere besleme karti tamir gördü ledler yeni
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.Seg40sc5600ledtv yazılım gerekiyor. teşekkür ederim..
![]()
Yurt dışı üretim görünüyor yazılımMerhabalar Arkadaslar,
Telefunken Android televizyona USB den Kanal yüklemesini nasil yapabilirim ?
Yardiminiz icin tesekkür edeim
Selamlar.
Salim Ayazseven
![]()
Teşekkür ederim sorun çözüldü iyiki varsınız..Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.
I have this : Toshiba 50UA3A63DG main 17MB170 panel VES500QNDP-2D-N42Bu modele sahibim ve TV sürekli yeniden başlatıldığı için FRMWARE istiyorum, teşekkürler! VES500QNDP-2D-N42
CHASSIS 17MB170
Rica ederiz.Teşekkür ederim sorun çözüldü iyiki varsınız..
I have this : Toshiba 50UA3A63DG main 17MB170 panel VES500QNDP-2D-N42 Bana gönder de deneyeyim, teşekkürler.
Full software. Try at your own risk.Bu modele sahibim ve TV sürekli yeniden başlatıldığı için FRMWARE istiyorum, teşekkürler! VES500QNDP-2D-N42
CHASSIS 17MB170