Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,132
IMG_20250323_225238.jpg

S.a
Ekli resimdeki cihaz açılışta logo gelmiyor. Panel backligt ışığı açılıyor, power ışığı yeşil olarak yanıyor. O şekilde bekliyor.
Full yazılım için yardımcı olur musunuz. Sorunum hakkında fikri olan var ise yardımcı olursa sevinirim.
Full yazılım yada kurtarma yazılım verilirse elimden geleni yapmak isterim.
Teşekkürler.
full yazılımı bildirim olarak gönderdim yükledikten sonra sonucu yazın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,417
ustam şimdi kontrol ediyorumda etiketler orjinal ellenmemiş hiç fabrikada hatalı yapıştırıldı muhtemelen elimde fazladan mb82 anakart var onun yazılımını bu panele göre değiştirelim o zaman.

2412aefc-6207-43a7-abb1-ebd7768b093a.jpg
merhaba bana hilevel 49hl550 model 17mb82s orjinal anakart için yazılım gerekiyor. tvnin arızası standby ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyor.yardım ederseniz memnun olurum.

hilevel-49hl550.jpg
Fabrikada hatalı etiket yapıştırılmaz tv arka kapağındaki etiket bilgileri mb140 Ana karta aittir. Sizden önce onarım aşamasında içerisine kim müdahale etmişse mb82 Ana kart takmış toplama tv olmuş.

V Çevrimdışı

vatan69

Yeni Üye
10 Mar 2025
12
39
Fabrikada hatalı etiket yapıştırılmaz tv arka kapağındaki etiket bilgileri mb140 Ana karta aittir. Sizden önce onarım aşamasında içerisine kim müdahale etmişse mb82 Ana kart takmış toplama tv olmuş.
doğru ustam bizden önce değişmiş olabilir anakart. tv bana geldiğinde hiç çalışmıyordu besleme mosfetini ve osilatör enteğresini değiştim çalıştı fakat sonuç böyle çıktı.
Eğer ben yanlış anlamadım ise üzerindeki anakartın etiketleride değişik mb 140 a ait çıkıyor galiba sota isimli kullanıcı arkadaşımızın yazdığı mesajdan böyle yorumladım. şimdi paylaştığım resimlerdeki anakartta benim elimde fazladan olan anakart panel yazılımını değiştirsek çalışmazmı acaba?

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,417
doğru ustam bizden önce değişmiş olabilir anakart. tv bana geldiğinde hiç çalışmıyordu besleme mosfetini ve osilatör enteğresini değiştim çalıştı fakat sonuç böyle çıktı.
Eğer ben yanlış anlamadım ise üzerindeki anakartın etiketleride değişik mb 140 a ait çıkıyor galiba sota isimli kullanıcı arkadaşımızın yazdığı mesajdan böyle yorumladım. şimdi paylaştığım resimlerdeki anakartta benim elimde fazladan olan anakart panel yazılımını değiştirsek çalışmazmı acaba?
Uygun panel yazılımı ile görüntü gelir.

S Çevrimdışı

SarfSSD

Yeni Üye
5 Şub 2025
18
24
1= Televizyonun donanımı orijinal mi,yani ANA KART DEĞİŞMEDİ ise; Anakart değişti orjinal Mb82 yerine 17MB140 anakart takıldı.
4= Televizyon görüntüyü ters veriyor ve kendi kendine açılıp kapanıyor. Görüntü ters olmasından dolayı panel yazılımı da gerekebilir.

20250326_213124.jpg

Geri
Üst Alt