Panel arızalıiyi geceler arkadaslar toshıba tv de gorsellerde gorundug gıbı ekran da cızgıler var panel yazılımından kaynaklı oldgun dusunyorum panel yazılımı alablirmıyım
![]()
![]()
![]()
![]()
tv bir sure acık kaldıktan sonra ekran bu sekılde parlıyor
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.Merhaba.
tamir görmedi. panel anakart orijinal.
tv nin ledi sabit, kumandadan açmaya basınca led yanıp sönüyor açılmıyor. yazılım sorunu galiba yardımcı olur musunuz.
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.düzeldi, yardımınız için teşekkür ederim
telefunken 17mb140 model:32TH4020 cihaz açılmıyor ışık yanıyor
![]()
MasterHello,
i need a software for 17MB181TC
HORIZON 40HL6330F/B
Display VES395UNDC-2D-N42
Remote control is for HORIZON (fits also from Telefunken)
![]()
![]()
![]()
![]()
When power on logo HORIZON opens then blocked
Thanks in advance
Hello,
i need a software for 17MB181TC
HORIZON 40HL6330F/B
Display VES395UNDC-2D-N42
Remote control is for HORIZON (fits also from Telefunken)
![]()
![]()
![]()
![]()
When power on logo HORIZON opens then blocked
Thanks in advance
I searched the archives and couldn't find anything that would help you. I'm sorry.Masteryokoono can help you. I tagged the master. He will see the message when he logs into the forum.
Google translate
Sorun giderildi. kanalları yükleyeceğim. kanal listesi de yükleniyor mu acaba.Merhaba.
tamir görmedi. panel anakart orijinal.
tv nin ledi sabit, kumandadan açmaya basınca led yanıp sönüyor açılmıyor. yazılım sorunu galiba yardımcı olur musunuz.
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.
LinkteSorun giderildi. kanalları yükleyeceğim. kanal listesi de yükleniyor mu acaba.
çok teşekkürler..
![]()
gönderdimSelam ustam iyi çalışmalar. HI LEVEL 43 HL555 full yazılım rica ediyorum
![]()
![]()
![]()
merhaba hocam tv bana geldiğinde bu şekilde idi muhtemelen daha önce değiştirilmiş anakartı.kapak, anakarttaki etiketler mb140 ait fakat ana kartın mb82 kart değişimi yapıldığı bize en başta söylemeliydiniz.
Ana kartın kenarında borda yazılı seri bilgisi olacak buraya ekleyin.