By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,374
Rica ederiz.teşekkürler sorunsuz çalıştı
Rica ederiz.teşekkürler sorunsuz çalıştı
MB120 FABRİKA SÜRÜMÜ ATARSANIZ SEVİNİRİM HOCAMtoplu yazılım vermiyoruz
Hocam Desteğiniz için sonsuz teşekkur ederim televizyonum sorunsuz açıldı ALLAH sizden razı olsun işin gücün rast gitsinFULL yazılım verildi.
üstat bu şekilde yazılım alamazsınız. cihaz bilgilerini ve arızanın ne olduğunu bilmemiz gerekiyor.MB120 FABRİKA SÜRÜMÜ ATARSANIZ SEVİNİRİM HOCAM
Televizyon Vestel yazısında açılıp kapanıyor fabrika sürümü istiyor galibaüstat bu şekilde yazılım alamazsınız. cihaz bilgilerini ve arızanın ne olduğunu bilmemiz gerekiyor.
Televizyon Vestel Yazısını Gördükten Sonra 1 dakika sonra kapanıp tekrar açılıyorüstat bu şekilde yazılım alamazsınız. cihaz bilgilerini ve arızanın ne olduğunu bilmemiz gerekiyor.
Verdiğim yazılımı deneyip sonucu yazınTelevizyon Vestel yazısında açılıp kapanıyor fabrika sürümü istiyor galiba
![]()
Televizyon Vestel Yazısını Gördükten Sonra 1 dakika sonra kapanıp tekrar açılıyor
İyi aksamlar hayırlı iftarlar hocam yazılımı yukledım yukleme kurulum esnasında arka aydınlatmalar calişiyordu ama kapatıp actogımda ses var goruntu yok suan ne olmus olabilirFULL yazılım verildi yükledikten sonra sonucu yazın.
Ses var görüntü yoksa led veya besleme kartı arızası vardır.İyi aksamlar hayırlı iftarlar hocam yazılımı yukledım yukleme kurulum esnasında arka aydınlatmalar calişiyordu ama kapatıp actogımda ses var goruntu yok suan ne olmus olabilir
Hocam sole bir durum ve kurulum boyunca sorunsuz olarak ekran vafdi 5 dk boyunca TV acık kaldı ve yayınları izledim ama kapatıp actımda bu sorun olustuSes var görüntü yoksa led veya besleme kartı arızası vardır.