Merhabalar, bir tane Horizon 32HL7330H 17MB211S şase tv var. Sürekli açılıp kapanıyor. Elinizde full yazılım var mı acaba?
![]()
![]()
![]()
1. For 32HL7330H I have BIN for flash memory 25Q16. It is written with a programmer.yokoono ustayı etiketledim foruma giriş yaptığında yazışmayı görüp cevap yazacaktır.
TV maalesef hala aynı. yazılım yüklemeyi dahi algılamıyor. Anlatıldığı gibi yaptım ama hiçbir değişim yok kısaca. Yardımcı olursanız sevinirim. [/USER]bildirm çanından yazılımı indirebilirsin
mb140 kartlar usb bellek seçer farklı usb deneyinTV maalesef hala aynı. yazılım yüklemeyi dahi algılamıyor. Anlatıldığı gibi yaptım ama hiçbir değişim yok kısaca. Yardımcı olursanız sevinirim. [/USER]Sota
Hı Level 43hl560 TV açma kapama tuşuna bastığımda kırmızı ışık yaklaşık 20saniye yanıp yanıp sönüyor sonra sabit kırmızı yaniyor ve açılmıyor. Besleme kartından olabilir mi?
![]()
![]()
![]()
aynı problemi yaşadım bugün, yazılım paylaşır mısınzfull yazılım verildi yükleyip sonucu yazın.
Her hastaya ayni ilaç verilmez.? Ya alerjin varsa.?aynı problemi yaşadım bugün, yazılım paylaşır mısınz
Full yazılım bir şekilde bulunur ama ne için lazım sorununuz nedir.?Merhaba elinde bu tv ye ait full yazılımı olan var mı?
![]()
Yazılımda sorunlar var doğru yüklenmedi sanırım menüde geçiş sorunları takılmalar oluyor mesela tuşa basıyorum bir saniye sonra algılıyor veya sanki kumanda basmıyormuş gibi oluyor fakat sonrasında bir kaç tane birden atlıyor donanımda sorun yok gibi youtube tarayıcı vs kasmadan çalışıyor full hd film video ve kanal oynatırken takılma vs yok sadece menülerde gezinirken çok kasıyor o yüzden temiz kurulum yapmak istiyorumFull yazılım bir şekilde bulunur ama ne için lazım sorununuz nedir.?