Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,641
Her hastaya ayni ilaç verilmez.? Ya alerjin varsa.?aynı problemi yaşadım bugün, yazılım paylaşır mısınz
Bana cihazının bilgileri ve sorunu anlat ki ona göre reçete yazalım.
Her hastaya ayni ilaç verilmez.? Ya alerjin varsa.?aynı problemi yaşadım bugün, yazılım paylaşır mısınz
Full yazılım bir şekilde bulunur ama ne için lazım sorununuz nedir.?Merhaba elinde bu tv ye ait full yazılımı olan var mı?
![]()
Yazılımda sorunlar var doğru yüklenmedi sanırım menüde geçiş sorunları takılmalar oluyor mesela tuşa basıyorum bir saniye sonra algılıyor veya sanki kumanda basmıyormuş gibi oluyor fakat sonrasında bir kaç tane birden atlıyor donanımda sorun yok gibi youtube tarayıcı vs kasmadan çalışıyor full hd film video ve kanal oynatırken takılma vs yok sadece menülerde gezinirken çok kasıyor o yüzden temiz kurulum yapmak istiyorumFull yazılım bir şekilde bulunur ama ne için lazım sorununuz nedir.?
I tried .bin but same problem continue. If you send stick file from Teletech, I can try it. Thanks in advance.1. For 32HL7330H I have BIN for flash memory 25Q16. It is written with a programmer.
2. For stick I have from Teletech. Same motherboard and same panel.
Full softwareI tried .bin but same problem continue. If you send stick file from Teletech, I can try it. Thanks in advance.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın. Sorumluluk size ait
Eksik bilgi olursa yazılım veremeyiz belkide tv nizde daha güncel yazılım vardır.Merhaba dün 2 kere buraya yazdım fakat kimse dönüş sağlamıyor. vestel 43u9500 model televizyona sahibim. televizyon hiçbir şekilde tamir görmedi, anakart veya panel değişikliği falan olmadı, sıfır ilk haliyle nasıl aldıysam hala öyle duruyor. sorun ise şu; televizyonun güncellemeye çalıştığımda "internetten güncelleme aranıyor" diyor sonra güncelleme bulunamadı diyerek işlemi iptal ediyor. televizyon en son 2023 başlarında güncellenmiş. vestelde televizyonlarında yazılım verme sorunları varmış galiba. bu televizyona ait full güncel yazılım varsa lütfen verir misiniz?, manuel olarak güncellemek istiyorum. yazsam bile verip vermeyeceğinize dair bir cevapta vermiyorsunuz
![]()
By_Trol
Sota
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhaba iyi çalışmalar vestel 55UA9300 17MB100 anakart için ful yazılım ihtiyacım bulunmaktadır. Tv açılıyor video gelip tekrar kapanıyor sürekli restart yapıyor
![]()
![]()
![]()