Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,479
bildirim çanından full yazılıma ulaşabilirsiniz. yükledikten sonra sonucu yazınSelamlar.. 48ua8900 model tv vestel logosunda kalıyor full yazılım rica edebilir miyim.. kolay gelsin.
vpaz 20271082
![]()
bildirim çanından full yazılıma ulaşabilirsiniz. yükledikten sonra sonucu yazınSelamlar.. 48ua8900 model tv vestel logosunda kalıyor full yazılım rica edebilir miyim.. kolay gelsin.
vpaz 20271082
![]()
bildirim çanından full yazılıma ulaşabilirsiniz. yükledikten sonra sonucu yazın
Rakamlar okunmuyor.ustam bu toshiba dan açıldıktan sonra bi kaç saniye sonra kapanıyor,buna yazılım varmıdır,17mb211s anakart
![]()
![]()
merhabalar kolay gelsin,bu cihaz açıldıktan sonra 5-6 saniye ekran donup reset atıyor,17mb211s anakart.yazılım varmıdır acaba
ustam bu toshiba dan açıldıktan sonra bi kaç saniye sonra kapanıyor,buna yazılım varmıdır,17mb211s anakart
![]()
![]()
merhabalar kolay gelsin,bu cihaz açıldıktan sonra 5-6 saniye ekran donup reset atıyor,17mb211s anakart.yazılım varmıdır acaba
Takılma donmalar oluyor panel anakart değişmedi güncelle yazılımı attım mevcut anakart mb211 sürüm v3.33.17.41. mesajı okuyun
abi merhaba bu ana kartın hangisine bios yüklemem gerek ch341a ileServise müracaat etmeniz gerekiyor.
hangi parçasınaabi merhaba bu ana kartın hangisine bios yüklemem gerek ch341a ile
![]()
Tv yazılım desteği kesilmiş bir ana karta sahip şu anda üzerinde en güncel sürüm var. Donma takılma çok ise donanımsal arıza vardır. Servise müracaat edin.Takılma donmalar oluyor panel anakart değişmedi güncelle yazılımı attım mevcut anakart mb211 sürüm v3.33.17.4
![]()
![]()
Peki bu tvye ait full yazılım yok mudur bildiğim kadarı ile mb211s yazılımını yükledim gene bu site üzerinden temiz kurulum yapmak istiyorum bulamaz mıyız full yazılımı tv youtube da tarayıcıda 2k vs video oynatıyor donanım olsa onda da kasma yapar diye düşünüyorum sadece menüde gezinirken takılna atlama oluyor o yüzden temiz kurulum yapmak istemiştimTv yazılım desteği kesilmiş bir ana karta sahip şu anda üzerinde en güncel sürüm var. Donma takılma çok ise donanımsal arıza vardır. Servise müracaat edin.