Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,944
kurtarma yazılımını bildirim çanından indirebilirsin.Merhaba Tv ekran geliyor ışık yanıp sönüyor logo çıkıyor kapanıyor yazılıma ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz
![]()
![]()
kurtarma yazılımını bildirim çanından indirebilirsin.Merhaba Tv ekran geliyor ışık yanıp sönüyor logo çıkıyor kapanıyor yazılıma ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz
![]()
![]()
Full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin.Merhaba. Hayırlı ramazanlar. Bugün 17mb100 anakartlı vestel tv geldi. fişe takınca vestel logosunda takılı kalıyor. Yazılım ile alakalı olabileceğini düşündüm yardımcı olabilir misiniz ?
![]()
![]()
Teşekkür ederimkurtarma yazılımını bildirim çanından indirebilirsin.
Televizyon normal açıldı. Çok teşekkür ederim.full yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Yükledikten sonra sonucu yazınız.
verdiğim yazılımı bir dene bakalım sonucu yaz.![]()
![]()
![]()
![]()
merhaba 17mb110p görüntü yok ledler yanıyor başka kartla denendi panel sağlam yazılım varmıdır teşekkürler.
yükledim yazılımı aldı ama aynı düzelmedi.verdiğim yazılımı bir dene bakalım sonucu yaz.
Yazılımıjacabojacabo usta verdi linki kontrol edin.
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Vestel 40 inc 17mb140 var VEstel logosu yok yardimci olursaniz sevinirimtavsiyeforumu.com
nerde abi bulamıyorumYazılımıjacabojacabo usta verdi linki kontrol edin.
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Vestel 40 inc 17mb140 var VEstel logosu yok yardimci olursaniz sevinirimtavsiyeforumu.com
Merhaba, Yazılımı yükledim sorunum düzeldi lakin televizyonu kapatıp açtığım zaman ekrana hiç bir şey gelmiyor. yazılımı tekrar yükledim yine aynısı yaptı. bu sorun için farklı bi yazılım mı talep etmeliyim yoksa güncelleme mi yapmayalım ilginiz için teşekkür ederim..full yazılım verildi.
Tamam. panel ayni, mainboard ayni.I have this:
Toshiba 55UA3A63DB main 17MB170 panel VES550QNDS-2D-N41
Full software. Try at your own risk.Tamam. panel ayni, mainboard ayni.
olmasi lazim.
Verin deneyeyim.
Tesekkurler
Ustam çok teşekkür ederim çalıştı <3Full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin.
düzelmedi derken.?yükledim yazılımı aldı ama aynı düzelmedi.
full yazılım verildi.17mb100 full yazılıma ihtiyacım var
Bizdeki cihaz vestel logosunda kalıyor rica etsem cihaz için yazılım paylaşabilir misin
![]()