By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,525
Servise müracaat etmeniz gerekiyor.abi maalesef olmuyor flaşı takip tuşa basılı tutarak fişi takıyorum açılmıyor başka bir çözüm varmı sizce
Servise müracaat etmeniz gerekiyor.abi maalesef olmuyor flaşı takip tuşa basılı tutarak fişi takıyorum açılmıyor başka bir çözüm varmı sizce
full yazılımı başka bellekle atmayı dene.Full yazılımı tekrar tekrar denedim fakat logodan öteye geçmiyor. Yazılımdan önce logodayken tekrar kapanıp logoya geliyordu. Şuan sabit olarak logoda kalıyor. Farklı bir versiyon yüklenebilirmi. Öneriniz nedir
full yazılımı yükleyip sonucu yazınaçılışta logo da kalıyordu şimdi arka ledler yanıyor ekrana logo bile gelmiyor full yazılım atsam düzelirmi
Başka bellekle denedim. Yükleme işlemi başlıyor yaklaşık 2 dakika içerisinde sonlanıyor ve logo geliyor. Sonrası yok. Logo sabit duruyor. Donanımsal bir durum yok diye düşünüyorum. Öyle olsa hiç tepki vermez yükleme işlemi başlamaz diye düşünüyorum. Başka ne yapabilirimfull yazılımı başka bellekle atmayı dene.
farklı flash bellekle deneyin hala yazılımı almıyorsa donanımsal.Başka bellekle denedim. Yükleme işlemi başlıyor yaklaşık 2 dakika içerisinde sonlanıyor ve logo geliyor. Sonrası yok. Logo sabit duruyor. Donanımsal bir durum yok diye düşünüyorum. Öyle olsa hiç tepki vermez yükleme işlemi başlamaz diye düşünüyorum. Başka ne yapabilirim
Teşekkür ederim. Denedim almadıfarklı flash bellekle deneyin hala yazılımı almıyorsa donanımsal.
yumatu 40''inç smart yazılımı.40''inç ve 50''inç yazılım aynı kartta kullanmış sadece panel tutmaz ekran ters veya lvds bozuk çıkar tv de donanım olarak hata varsa yazılımı almıyabilirdeYazılımıjacabojacabo usta verdi linki kontrol edin.
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
mb82 standby ışık gidip geliyor kurtarma yazılımı verildi.tavsiyeforumu.com
Panel VES500QNDC-2D-N11 or VES500QNDA-2D-N11 ???.![]()
Sehr geehrte Experten, wäre es bitte möglich, die komplette Software für dieses Fernsehgerät zu erhalten? Der Fernseher fährt nicht mehr hoch, und nur die rote LED blinkt beim Einschalten kontinuierlich. Vielen Dank und best e Grüße.
Merhaba Seg 49sbf700 full yazılım alabilir miyim rica etsem
yazılımı yükledikten sonra sonucu yazın.Merhaba, logo gelip gidiyor. Full yazılım verebilir misiniz.
![]()