You have a blue image because of the backlight. It's not a software problem.çok teşekkür ederim Rabbim başarılarınızın devamını getirsin. açıldı sorun yok fakat renkler hala masmavi mesela renk ayarlamalarına giriyorum orda fabrika ayarı vs yaptım düzelmedi, sonra orda film, dogal, canlı vs vs geçiş yaparken alt ortada gelen yazıda renkler normal geliyor bazı kısımlar düzgün ama geneli mavi fotoğraf ekliyorum ve versiyon kısının da fotoğrafını yüklüyorum şimdi ne yapmalıyız?
![]()
![]()
üstadım ledleri yenilersem düzelirmi ?You have a blue image because of the backlight. It's not a software problem.
Google translate:
LED'ler nedeniyle mavi bir görüntünüz var. Bu bir yazılım sorunu değil.
Google translate:üstadım ledleri yenilersem düzelirmi ?
Rica ederim ledler değişecekçok teşekkür ederim Rabbim başarılarınızın devamını getirsin. açıldı sorun yok fakat renkler hala masmavi mesela renk ayarlamalarına giriyorum orda fabrika ayarı vs yaptım düzelmedi, sonra orda film, dogal, canlı vs vs geçiş yaparken alt ortada gelen yazıda renkler normal geliyor bazı kısımlar düzgün ama geneli mavi fotoğraf ekliyorum ve versiyon kısının da fotoğrafını yüklüyorum şimdi ne yapmalıyız?
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor sonucu yazın.merhaba kolay gelsin 10111326 mb 140 yazılım lazım.Tv vestel logosu gelip kapanıyor.
![]()
Merhaba. Birinci mesaja bakınız.merhaba yazilim indirme talebinde nasil bukunacagiz
ustam dosya bulunamadı diyor bağlantıdaMerhaba.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
abilerim selamın aleyküm yumatu marka 40 inç smart tv kulanıyoruz ve açılma ekranında kalıp kapanıyordu bende kendi sitesinden yanlışlıkla 50 inç yazılımını yükledim ve şimdi tv doğru yazılımlı flaşı okumuyor ekran siyah kalıyor yardımcı olursanız sevinirim hayırlı ramazanlar
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.![]()
![]()
en son sürüm yazılımı varsa alabilirmiyim