çok teşekkür ederim Rabbim başarılarınızın devamını getirsin. açıldı sorun yok fakat renkler hala masmavi mesela renk ayarlamalarına giriyorum orda fabrika ayarı vs yaptım düzelmedi, sonra orda film, dogal, canlı vs vs geçiş yaparken alt ortada gelen yazıda renkler normal geliyor bazı kısımlar düzgün ama geneli mavi fotoğraf ekliyorum ve versiyon kısının da fotoğrafını yüklüyorum şimdi ne yapmalıyız?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
You have a blue image because of the backlight. It's not a software problem.çok teşekkür ederim Rabbim başarılarınızın devamını getirsin. açıldı sorun yok fakat renkler hala masmavi mesela renk ayarlamalarına giriyorum orda fabrika ayarı vs yaptım düzelmedi, sonra orda film, dogal, canlı vs vs geçiş yaparken alt ortada gelen yazıda renkler normal geliyor bazı kısımlar düzgün ama geneli mavi fotoğraf ekliyorum ve versiyon kısının da fotoğrafını yüklüyorum şimdi ne yapmalıyız?
![]()
![]()
üstadım ledleri yenilersem düzelirmi ?You have a blue image because of the backlight. It's not a software problem.
Google translate:
LED'ler nedeniyle mavi bir görüntünüz var. Bu bir yazılım sorunu değil.
Google translate:üstadım ledleri yenilersem düzelirmi ?
Rica ederim ledler değişecekçok teşekkür ederim Rabbim başarılarınızın devamını getirsin. açıldı sorun yok fakat renkler hala masmavi mesela renk ayarlamalarına giriyorum orda fabrika ayarı vs yaptım düzelmedi, sonra orda film, dogal, canlı vs vs geçiş yaparken alt ortada gelen yazıda renkler normal geliyor bazı kısımlar düzgün ama geneli mavi fotoğraf ekliyorum ve versiyon kısının da fotoğrafını yüklüyorum şimdi ne yapmalıyız?
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor sonucu yazın.merhaba kolay gelsin 10111326 mb 140 yazılım lazım.Tv vestel logosu gelip kapanıyor.
![]()
Merhaba. Birinci mesaja bakınız.merhaba yazilim indirme talebinde nasil bukunacagiz
ustam dosya bulunamadı diyor bağlantıdaMerhaba.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***