Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,447
C
cihan sevimli, başka yazılım verdim deneyip sonucu yaz.
Teşekkürleryazılım verildi.
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. yükledikten sonra sonucu yazın.
İlk aldığım günden beri bende ve hiçbir şekilde tamire gitmedi, kapağı dahi açılmadı. Hepsini baştan bir daha deneyeyim.arşivimde başka yazılım bu tv'nin anakartı değişmiş olabilir mi.?
hocam kart geldi taktım ama hiç görüntü gelmiyor kırmızı ışığı yanıp sönüyoryeni aldığınız kartı tv taktınız mı.? Görüntü alabildiniz mi.?
Büyük ihtimal kartınız arızalı çünkü verdiğim yazılımlardan birisi olması diğeri olurdu enazından görüntü ters, gamalıda olsa gelirdi.İlk aldığım günden beri bende ve hiçbir şekilde tamire gitmedi, kapağı dahi açılmadı. Hepsini baştan bir daha deneyeyim.
full yazılımı gönderdim bildirim çanından ulaşabilirsiniz.1= Televizyonun donanımı orijinal mi,yani ANA KART DEĞİŞMEDİ ise; Değişmedi
1A=![]()
2= ANA KART değişikliği yapıldı mı?. ANA KART değişti ise SÖKÜLEN ve TAKILAN ana kartın MODEL bilgisini yazın.
2A= Anakart orijinal
3= Panel değişikliği yapıldı mı: Hayır yapılmadı
4= TV açıldıktan sonra menu ekranı geliyor, açık kapandıktan sonra beyaz ekranda takılı kalıyor.
SEG Model No: 32SC5650
SN:7522238 60056/
Ana Kart Numarası: 17MB82S
bana yeni kartın üzerindeki seriyi athocam kart geldi taktım ama hiç görüntü gelmiyor kırmızı ışığı yanıp sönüyor
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin.![]()
TV'yi kumandadan açtığım VESTEL yazısı çıkıyor, bir süre bekliyor, sol alttaki stand-by yanıp yanıp sönüyor, TV kapanıp tekrar açıyor ve sonra tamamen kapanıyor. Hangi yazılımı yüklemeliyim. Model 40FB5050
çözüldü teşekkürler.full yazılımı gönderdim bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler hocam, yükledim TV düzeldi.kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin.