Full yazılım indiremiyorumfull yazılım verdim deneyip sonucu yazın
![IMG_5578d4dbea04445e4104.jpg](https://resim.tavsiyeforumu.com/images/IMG_5578d4dbea04445e4104.jpg)
Full yazılım indiremiyorumfull yazılım verdim deneyip sonucu yazın
son verdiğim yazılım full'dü.sorunum çözüldü bu güncel çekirdek yazılımıydı değil mi tümüyle güncellemiş olduk mu?
arkadaki etiketi paylaşın.Merhaba, yazılımı yükledim ama yükleme sonrası takıldı ve saatlerce ışık yanıp söndükten sonra çalıştırmayı denedim ancak olmadı. Şimdi TV ekran hiç açılmıyor. Sadece alttaki yeşil kırmızı ışık yanıp sönüyor. Kurtarma için benim yapabileceğim bişey var mı ?
kurtarma yazılımıyla şansınız bir deneyin olmadı full'e bakarız.![]()
![]()
hangi yazılıı yüklemem lazım .tv nin ışığı yanıp sönüyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
tabiki ama yazılım anakart koduna göre değil seri bilgisine göre verilir. ayrıca cihazdaki sorunu yazmamışsınız.merhana 17mb180e yazılımı lazım indirebilirmiyim
full yazılım verildi yükledikten sonra sonucu yazın.kolay gelsin vestel 48fa7500 televizyonum açılmıyor sürekli vestel yazısı gelip yeniden başlıyor. eğer yazılım yüklemem gerekiyorsa paylaşırsanız sevinirim SN 7541107 600692
yazılım verildi.Full yazılım indiremiyorum
![]()
arkadaki etiketi paylaşın.
size verdiğim yazılım çekirdek-güncelleme yazılımıydı.![]()
Sanırım full yazılımı yüklerken sorun olup yarıda kaldı takıldığı için.
varsa gönderirim ama cihazdaki arızayı yazarsanız ona göre yardımcı olurum.![]()
merhaba Toshiba televizyonum için full yazılım gönderebilir misiniz
açılışta bir kaç kez toshiba yazısı çıkıyor sonra kapanıyorvarsa gönderirim ama cihazdaki arızayı yazarsanız ona göre yardımcı olurum.