Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,701
bildirim çanı....açılışta bir kaç kez toshiba yazısı çıkıyor sonra kapanıyor
bildirim çanı....açılışta bir kaç kez toshiba yazısı çıkıyor sonra kapanıyor
Merhaba, TV açılır, Hitachi ekran koruyucusunu gösterir ve yeniden başlatılır. Ve böylece bir daire içinde. Tam bir güncellemeye ihtiyacımız var.
![]()
![]()
![]()
You have 4 full software and BIN for flash memory.yokoono master.
I also gave him a full software, but he failed to install it.C cagrigonul, full yazılımı gönderdim.
Teşekkür ederimson verdiğim yazılım full'dü.
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için akşam eve gidince deneyip yazicam sağolunfull yazılım verildi yükledikten sonra sonucu yazın.
Sota Kardeşim, şu ana kadar bana gönderdiğin dosyalar ziplenmiş olarak şunlardır:ekranı kafana takma düzeltirim önemli olan tv normal şekilde çalışıyor mu.?
Akşam diğer sunucuya bakarım başka yazılım varsa sana haber veririmSota Kardeşim, şu ana kadar bana gönderdiğin dosyalar ziplenmiş olarak şunlardır:
Recovery/ upgrade_loader_nvclean.pkg 11077 KB
Recovery / upgrade_loader_nvclean.pkg 11077KB
Full/ upgrade_loader_full.pkg 10428 KB
Full/upgrade_loader_full.pkg 11149 KB
Full/ upgrade_loader_full.pkg 11148 KB
Önerebilecek, başka bir yazılım veya yöntemin var mı?
Başka yardımcı olabilecek, müsait bir arkadaşımız var mı?
Problemim yazı çıkıyor, sonra ekran kapanıyor.
Teşekkürler.
![]()
1. Sayfada istediğimiz bilgileri buraya ekleyin.vestel ub 6300 55'' yazılım ihtiyacım var tv açılınca vestel yazısı geldiği gibi o an tv kapanıyor
hayır hocam daha gelmedi kartyeni aldığınız kartı tv taktınız mı.? Görüntü alabildiniz mi.?
Yes thank u so much , I also tried the software which Sota give me but I can't install it. I prepare the usb on Mac , usb format is true but I don't know if it is related with that. I ll try it again on windows pc tomorrow.I also gave him a full software, but he failed to install it.![]()
İki gündür çok soru sordum lütfen kusura bakmayın.C cagrigonul, full yazılımı gönderdim.
Ustam yazılımı indirip flasha attım televizyona takip heyecanla fişi taktim bu sefer ne tepki verdi ne televizyonun ışığı yandı sanırım sorun donanımsal bize servis yolu gözüktü tekrar teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız içinfull yazılım verildi yükledikten sonra sonucu yazın.
Hemen pes etme başka yazılım var mi bir bakalım.Ustam yazılımı indirip flasha attım televizyona takip heyecanla fişi taktim bu sefer ne tepki verdi ne televizyonun ışığı yandı sanırım sorun donanımsal bize servis yolu gözüktü tekrar teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için![]()