C Çevrimdışı

cagrigonul

Yeni Üye
15 Şub 2025
5
36
Merhabalar, evimde 7 yıldır kullandığım Vestel üretimi Toshiba marka tv var. Geçişlerde uzun zamandır yavaşlık, uygulamalarda eksiklikler nedeniyle güncelleme yapmak istiyorum. Aşağıda detaylı bilgileri olan fotoğrafları paylaştım. Bu cihazı daha hızlı ve prime video, disneyplus gibi programların olduğu bir hale getirmek için V4 den V5 e geçirip V5 in güncel yazılımlarını mı yüklemem gerekir? V4 ün en son sürümlerinden birini yüklesem benim işimi görür mü? Birde forumda hangi yazılımı yükleyeceğimi tam bilemedim , bu işi bilen arkadaşlardan yazılım linki de rica edebilirmiyim. Teşekkür ederim.

IMG_2009ad8e289234e3ed83.jpg
IMG_2010.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,691
Merhabalar, evimde 7 yıldır kullandığım Vestel üretimi Toshiba marka tv var. Geçişlerde uzun zamandır yavaşlık, uygulamalarda eksiklikler nedeniyle güncelleme yapmak istiyorum. Aşağıda detaylı bilgileri olan fotoğrafları paylaştım. Bu cihazı daha hızlı ve prime video, disneyplus gibi programların olduğu bir hale getirmek için V4 den V5 e geçirip V5 in güncel yazılımlarını mı yüklemem gerekir? V4 ün en son sürümlerinden birini yüklesem benim işimi görür mü? Birde forumda hangi yazılımı yükleyeceğimi tam bilemedim , bu işi bilen arkadaşlardan yazılım linki de rica edebilirmiyim. Teşekkür ederim.

IMG_2009ad8e289234e3ed83.jpg
IMG_2010.jpg
güncelleme yazılımı verildi.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,691
32 iiç vestel tv çöktü.vestel yazısı gelmiyor .ışık yanıp sönüyor

C Çevrimdışı

cagrigonul

Yeni Üye
15 Şub 2025
5
36
güncelleme yazılımı verildi.
Merhaba, yazılımı yükledim ama yükleme sonrası takıldı ve saatlerce ışık yanıp söndükten sonra çalıştırmayı denedim ancak olmadı. Şimdi TV ekran hiç açılmıyor. Sadece alttaki yeşil kırmızı ışık yanıp sönüyor. Kurtarma için benim yapabileceğim bişey var mı ?

A Çevrimdışı

ahmedo

Yeni Üye
15 Şub 2025
2
42
WhatsApp-Image-2025-02-16-at-19.20.36.jpg
WhatsApp-Image-2025-02-16-at-19.20.35.jpg

hangi yazılıı yüklemem lazım .tv nin ışığı yanıp sönüyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,724
73
Merhaba, yazılımı yükledim ama yükleme sonrası takıldı ve saatlerce ışık yanıp söndükten sonra çalıştırmayı denedim ancak olmadı. Şimdi TV ekran hiç açılmıyor. Sadece alttaki yeşil kırmızı ışık yanıp sönüyor. Kurtarma için benim yapabileceğim bişey var mı ?
I have this in the archive. Try at your own risk.
I use the software for TV repair, not for updating.

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

cihan sevimli

Yeni Üye
16 Şub 2025
3
39
kolay gelsin vestel 48fa7500 televizyonum açılmıyor sürekli vestel yazısı gelip yeniden başlıyor. eğer yazılım yüklemem gerekiyorsa paylaşırsanız sevinirim SN 7541107 600692

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

cagrigonul

Yeni Üye
15 Şub 2025
5
36
I have this in the archive. Try at your own risk.
I use the software for TV repair, not for updating.
I copy the files to fat32 usb, insert usb to tv after that when standby light comes i press to OK button then lights goes faster. I wait for 4-5 hours but nothing changed. Can anybody help me in ankara with that?do u know anybody who works for this sort of things and I can get tv to him

Geri
Üst Alt