Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,442
yeni yazılım verdim![]()
Dediğiniz yazılımı yükledim fakat ekranda menüler birbirine girmiş halde oldu sanki çözünürlüğü düşükmüş gibi
![]()
yeni yazılım verdim![]()
Dediğiniz yazılımı yükledim fakat ekranda menüler birbirine girmiş halde oldu sanki çözünürlüğü düşükmüş gibi
![]()
güncelleme yazılımı verildi.Merhabalar, evimde 7 yıldır kullandığım Vestel üretimi Toshiba marka tv var. Geçişlerde uzun zamandır yavaşlık, uygulamalarda eksiklikler nedeniyle güncelleme yapmak istiyorum. Aşağıda detaylı bilgileri olan fotoğrafları paylaştım. Bu cihazı daha hızlı ve prime video, disneyplus gibi programların olduğu bir hale getirmek için V4 den V5 e geçirip V5 in güncel yazılımlarını mı yüklemem gerekir? V4 ün en son sürümlerinden birini yüklesem benim işimi görür mü? Birde forumda hangi yazılımı yükleyeceğimi tam bilemedim , bu işi bilen arkadaşlardan yazılım linki de rica edebilirmiyim. Teşekkür ederim.
![]()
![]()
32 iiç vestel tv çöktü.vestel yazısı gelmiyor .ışık yanıp sönüyor
sorunum çözüldü bu güncel çekirdek yazılımıydı değil mi tümüyle güncellemiş olduk mu?yeni yazılım verdim
Merhaba, yazılımı yükledim ama yükleme sonrası takıldı ve saatlerce ışık yanıp söndükten sonra çalıştırmayı denedim ancak olmadı. Şimdi TV ekran hiç açılmıyor. Sadece alttaki yeşil kırmızı ışık yanıp sönüyor. Kurtarma için benim yapabileceğim bişey var mı ?güncelleme yazılımı verildi.
I have this in the archive. Try at your own risk.Merhaba, yazılımı yükledim ama yükleme sonrası takıldı ve saatlerce ışık yanıp söndükten sonra çalıştırmayı denedim ancak olmadı. Şimdi TV ekran hiç açılmıyor. Sadece alttaki yeşil kırmızı ışık yanıp sönüyor. Kurtarma için benim yapabileceğim bişey var mı ?
Hayır TV normal şekilde calismiyor
Hayır calismiyorekranı kafana takma düzeltirim önemli olan tv normal şekilde çalışıyor mu.?
I copy the files to fat32 usb, insert usb to tv after that when standby light comes i press to OK button then lights goes faster. I wait for 4-5 hours but nothing changed. Can anybody help me in ankara with that?do u know anybody who works for this sort of things and I can get tv to himI have this in the archive. Try at your own risk.
I use the software for TV repair, not for updating.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sorry. I am not from Turkey.I copy the files to fat32 usb, insert usb to tv after that when standby light comes i press to OK button then lights goes faster. I wait for 4-5 hours but nothing changed. Can anybody help me in ankara with that?do u know anybody who works for this sort of things and I can get tv to him
Full yazılım indiremiyorumfull yazılım verdim deneyip sonucu yazın