seri no : 7779417701380seri bilgisini bu görselden net okuyabiliyor musun.?
seri no : 7779417701380seri bilgisini bu görselden net okuyabiliyor musun.?
Panele tv açıkken telefon ışığı tut bakalım görüntü var mıHocam merhabalar. Vestel Satellitte 40FB5050 40" LED TV açılırken vestel yazısı çıkıyor ve birkaç saniye sonra cihaz kapanıyor. Arka etiketin resmini paylaşıyorum.
SN: 7900249 700407
çekirdek yazılım ve full yazılım paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
![]()
Bu konuda başka bir yazılım veya çözüm öneriniz var mı?Hayır TV normal şekilde calismiyor
kurtarma yazılımı verildi. yükleyip sonucu bildirin.![]()
seri no : 7779417701380
full yazılım verdim deneyip sonucu yazınYazılımı attım usbye fat32 formatında fakat tv açılıyor Vestel yazısı görülüyor sonra geri kapanıp kırmızı ışık yanıp sönüyor açılmıyor
ali bey yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz yükledikten sonra sonucu mutlaka yazın.Hocam merhabalar. Vestel Satellitte 40FB5050 40" LED TV açılırken vestel yazısı çıkıyor ve birkaç saniye sonra cihaz kapanıyor. Arka etiketin resmini paylaşıyorum.
SN: 7900249 700407
çekirdek yazılım ve full yazılım paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
![]()
full yazılım veriyorum bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin.Hocam merhabalar,
TV kendi kendini yeniden başlatıyor. Bunun için sanırım yazılım güncellemesi gerekmekteymiş. Sorun için servisi aradım bana güncelleme yapmalısınız dedi. Ben de tvden otomatik yaptım fakat olmadı. Yeni yazılım talep ediyorum.
![]()
yeni aldığınız kartı tv taktınız mı.? Görüntü alabildiniz mi.?Merhaba. Seg TVnin hdmi çıkışı yerinden çıktı. Bende uydulu model kart aldım. Ama benim tv 32" gelen kart 27". Satan kişi yazılım güncellemen gerek dedi. Bu modelin yazılımını alabilir miyim?
![]()
![]()
full yazılım verdim deneyip sonucu yazın