mb140 anakart flash bellek seçer. Farklı flash bulup deneyin.4 gb flash bulamıyorum 32 gb flash kullandığım için mi yazılım yüklemesi yapamıyorum ?
sana 2024-08-14 16:09 tarihinde bu kart için yazılım indirme yetkisi vermişiz. Sorun devam mı ediyor.Bu cihaza tam yazılım rice ediyorum. Cihaz açılıp kapanıyor.
neden lazım olduğunuda eklerseniz ona göre yardımcı oluruz.toshiba vestel anakart full yazılım lazım, yardım edebilir misiniz teşekkürler
Belki de birbirimizi anlamadık.Bu panel için bir yazılıma ihtiyacım var.Gönderdiğinizle görüntü çift ve solarize olmuş.Panel profile
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
I have nothing in the archive to help you.Belki de birbirimizi anlamadık.Bu panel için bir yazılıma ihtiyacım var.Gönderdiğinizle görüntü çift ve solarize olmuş.
17MB130S
Ustam o linki bulamadım o yüzden tekrra istedim. Sorun düzelmişti fakat 5ayso ra tekrraladı. Ama bu sefer çalışıtken restartyapıyor. Dahaönce bu şekilde başka bir tv yapmışyım yazılımla oda tekrraladı. Tekrra deneyelim oyüzden isredim. Kondansarörlerde frlan arıza yok.sana 2024-08-14 16:09 tarihinde bu kart için yazılım indirme yetkisi vermişiz. Sorun devam mı ediyor.
Ustam o linki bulamadım o yüzden tekrra istedim. Sorun düzelmişti fakat 5ayso ra tekrraladı. Ama bu sefer çalışıtken restartyapıyor. Dahaönce bu şekilde başka bir tv yapmışyım yazılımla oda tekrraladı. Tekrra deneyelim oyüzden isredim. Kondansarörlerde frlan arıza yok.
Merhaba!servisten yardım alman gerekecek.
Çok sağolasın hocam. Arıza devam ediyor. Çalışan cihaz arada restrat yapıyor. Brlli bir periyodu yok canı nezaman isterse. Kumanda mı yapıyor dedim, pillerini çıkardım düzelmedi. Joyistik temizledim. Birde kumnada gözünü iptal edeceğim. Evde başka bir vestel var telefonun yakınlıl sensörü bile açıyor gece uyandığımda telefona bakarken. Başka nerden yapar ustam
ustam yazılımı aldın mı banada lazımdı paylaşabilirmisin?
tv'nin kendi anakartı 17mb82s den 17mb140 oldu.
Panel yazılımı lazım teşekkürler.