Merhaba,lütfen tam yazılım ve panel yazılımı 17MB130S. 2 adet 17MB130S anakartım var. Birinde sadece kırmızı bir LED yanıp sönüyor ve diğerinde kötü bir anakart görüntüsü var (google translate Bosnian)
.![]()
![]()
Merhaba,lütfen tam yazılım ve panel yazılımı 17MB130S. 2 adet 17MB130S anakartım var. Birinde sadece kırmızı bir LED yanıp sönüyor ve diğerinde kötü bir anakart görüntüsü var (google translate Bosnian)
.![]()
![]()
son yazılım ihtiyacı var sürekli internet sertifikası hatası 2 veriyor![]()
Dosyayı indiremiyorum burdan ne yapmam lazım. 2.7 son yazılımı istiyorumÖnemli - Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Önemli - Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Tv yüklü sürümü bilmeden size nasıl yardımcı olabilirim.? linkini verdiğim konuya gidip ilk mesajı okuyun o konu altına istenilen bilgileri ekleyin.Dosyayı indiremiyorum burdan ne yapmam lazım. 2.7 son yazılımı istiyorum
böyle çıkıyor dosya indirme olmuyo![]()
.![]()
![]()
.![]()
![]()
I have nothing in the archive, nothing to help you. We can try modifying the panel profile. Save the panel profile from the TV and post it here.
üstat senin tv bilgilerine ulaşamıyorum o yüzden yazılımda veremiyorumPanel yazılım varmı bunu yedeklemek için acaba
kurtarma yazılımıni bildirim çanından gönderdim17mb82s anakart açma yapılınca led yanıp yanıp sönüyor . Ekranda görüntü gelmiyor. Yazılım la düzelirmi yazılım hangisi olur. Yazılım talep ediyorum.
gönderdim.![]()
Logo geliyor görüntü yok. Kurtarma yazılımı rica edebilirmiyim?
kurtarma yazılımıni bildirim çanından gönderdim
üstat senin tv bilgilerine ulaşamıyorum o yüzden yazılımda veremiyorum