full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin. Sonucu yazınmodel 42pf7175 42 inç
serino 7096744300465
sorunum tvnin fişini çekip taktığım da ilk kurulum menüsüne atıyor bununla ilgili yazılım rica ediyorum
ışıklar geldikten sonra fenerle ekranı kontrol edermisin görüntü var mı.?merhabalar kolay gelsin seg marka 39182 satellite model nolu sn:7103438 300442 seri nolu televizyonumda alt köşedeki ışık yanıyor gayet normal bir şekilde televizyonum açılıyot fakat görüntü gelmiyor sorunu çözecek uygun yazılımı paylaşabilir misiniz. teşekkürler
Merhabalar hi level televizyonumu akşam kullanıp kapattım sabah uyandığımda açılmıyordu. Standby beyaz ışığı yanıyor açma tuşuna kumandadan tv üzerindende basmama rağmen hiç tepki vermiyor. Ekranda açılmıyor standby ışığı sürekli sabit yanıyor tv hiç tepki vermiyor
mb100 için 2.7 versiyonu indirmek istiyorum
mb100 yazılımı istiyorum
Selamlar ustalarım
elimde arızalı bir Finlux 43-FFA-5230 var. 17MB171 şase. Elinizde Full yazılım varsa ve paylaşabilirseniz sevinirim. LED ışık sürekli yanıp sönüyor.
I have nothing to help you. In the archive, for 17MB171, I have very few software.
yokoono masterMerhaba,lütfen tam yazılım ve panel yazılımı 17MB130S. 2 adet 17MB130S anakartım var. Birinde sadece kırmızı bir LED yanıp sönüyor ve diğerinde kötü bir anakart görüntüsü var (google translate Bosnian)
.
Merhaba,lütfen tam yazılım ve panel yazılımı 17MB130S. 2 adet 17MB130S anakartım var. Birinde sadece kırmızı bir LED yanıp sönüyor ve diğerinde kötü bir anakart görüntüsü var (google translate Bosnian)
.
son yazılım ihtiyacı var sürekli internet sertifikası hatası 2 veriyor
Dosyayı indiremiyorum burdan ne yapmam lazım. 2.7 son yazılımı istiyorumÖnemli - Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Önemli - Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Tv yüklü sürümü bilmeden size nasıl yardımcı olabilirim.? linkini verdiğim konuya gidip ilk mesajı okuyun o konu altına istenilen bilgileri ekleyin.Dosyayı indiremiyorum burdan ne yapmam lazım. 2.7 son yazılımı istiyorum
böyle çıkıyor dosya indirme olmuyo