Ara ara donma yapıyor kasıyortv'deki sorun nedir.
Ara ara donma yapıyor kasıyortv'deki sorun nedir.
tv sıfırlayıp ilk kurulumu tekrar yapın.Ara ara donma yapıyor kasıyor
Komple sıfırlayıp kanalları yeniden yükleyince 1 hafta sıkıntı yok ama sonra tekrar kasma donma başlıyor. sistem üzerinden güncelle dediğimde yazılım bulmuyor ilk günden beri hiç yazılım çıkmadı zatentv sıfırlayıp ilk kurulumu tekrar yapın.
Komple sıfırlayıp kanalları yeniden yükleyince 1 hafta sıkıntı yok ama sonra tekrar kasma donma başlıyor. sistem üzerinden güncelle dediğimde yazılım bulmuyor ilk günden beri hiç yazılım çıkmadı zaten
Merhaba Toshiba 55ua2363dt
Seri no 9055846 301037
TV yazılımını varmı acaba
Menü/ Gelişmiş Ayarlar/ HBB kapatınKomple sıfırlayıp kanalları yeniden yükleyince 1 hafta sıkıntı yok ama sonra tekrar kasma donma başlıyor. sistem üzerinden güncelle dediğimde yazılım bulmuyor ilk günden beri hiç yazılım çıkmadı zaten
merhaba17mb211 23455232 panel yazılımına ihtiyacım var
merhaba17mb211 23455232 panel yazılımına ihtiyacım var
Resimdeki rakamlar okunmuyor.Selamlar 40pf3025 40' tv icin full yazilim ariyorum yardimci olurmusunuz.
![]()
Ana kart nedir?Merhaba.
Profilo 50PA515T yazılım var mıdır acaba. Profilo logosu geliyor. Sonrasında görüntü gelmiyor. Standby ışığı yanıp sönüyor. Yazılım buldum fakat bir türlü yazılım başlatmadı. 2 farklı usb bellek ile denedim. Mümkünse yazılım için yardımcı olabilir misiniz
![]()
Anakarrt 17MB130P ustam. Panel VES500QNDC-2D-N14Ana kart nedir?
Ana kart nedir?
Teşekkürler eve geçince tekrar çekip göndericem.Resimdeki rakamlar okunmuyor.