T
talhaerdogan
Yeni Üye
- 28 Ara 2024
- 2
- 33
17mb82s full yazılım lazım 32 inç regal tv
bana da lazım yazılım yardımcı olur musunuz
Full yazılım verdim deneyip bilgi verin.Merhaba, öncelikle ilgi alakanız için teşekkür ederim. 4-5 farklı dediğiniz flash bellek ile denedim. Işık hızlı yanıp sönüyor, kumandadan OK tuşuna basmayı bırakıyorum ama sadece tv üzerindeki ışık hızlı bir şekilde yanıp sönmeye devam ediyor.
neye göre yazılım vereyim.? Seri, ürün kodu bilginiz nerede.?17mb82s full yazılım lazım 32 inç regal tv
bana da lazım yazılım yardımcı olur musunuz
REGAL 49R6012F2 49''
neye göre yazılım vereyim.? Seri, ürün kodu bilginiz nerede.?
Merhaba, bunu da aynı şekilde birkaç farklı flash bellek ile denedim. yine aynı. kumandanın ok tuşuna basıp, fişi takıyorum, ışık hızlı hızlı yanınca ok tuşundan elimi çekiyorum. ışık hızlı hızlı yanıyor ama birşey olmuyor.Full yazılım verdim deneyip bilgi verin.
uygun yazılım konusunda destek olabilirmsiniz ?
VESTEL YAZISI GELİYOR SONRA STAND BY KONUMUNA GEÇİYOR.
![]()
![]()
selamlar, bana da yazılım linkini verebilir misiniz? Forum içinde bulamadım, bende aynı sorun mevcut toshiba 43ll2a63dt ekran değişti wifi display ve wifi bağlantı çalışmıyor.Verdigim yazılımı deneyip sonucu yazın.
Yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
bu yazılıma ihityacım var forumda bulamıyorum, yardımcı olabilirmisiniz.Verdigim yazılımı deneyip sonucu yazın.
Yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Konunun ilk mesajını okuyup gerekli bilgileri buraya ekleyin.selamlar, bana da yazılım linkini verebilir misiniz? Forum içinde bulamadım, bende aynı sorun mevcut toshiba 43ll2a63dt ekran değişti wifi display ve wifi bağlantı çalışmıyor.
bu yazılıma ihityacım var forumda bulamıyorum, yardımcı olabilirmisiniz.
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.tamirci tarafından bu arıza düzelmişti ve bu gün tekrar aynısı oldu yardımcı olur musunuz ?
Çalıştı Ustam teşekkür ederim.kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Çalıştı Ustam teşekkür ederim.
merhaba mb130 v5 35 87 yazılım güncelleme ala bilir miyimkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.