yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Yükledikten sonra sonucu yazınız.Merhabalar
Regal televizyonumda arıza var. Açılış logosu sonrası 1 2 sn iliğine görüntü geliyor sonra arka aydınlatma kapanıyor. Donanımsal olup olmadığını kontrol edemedim. Yazılımsal ise onarım kodu alabilir miyim
Ana kart değişmedi hiç tamir görmedi, anakart kodunu görecek kadar ekran açık kalmıyor
![]()
Maalesef . Eskiden regal çözünürlüğü yüksekti. Yükleme sonrası çok düşük çözünürlükte geldi ve kapanıyor.yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Yükledikten sonra sonucu yazınız.
başka yazılım verdim.Maalesef . Eskiden regal çözünürlüğü yüksekti. Yükleme sonrası çok düşük çözünürlükte geldi ve kapanıyor.
Yazılım yüklendi . Regal yazısı çözünürlük ve renk olarak doğru. Ancak yazıdan sonra arka aydınlatma ledi yine sönüyor . Donanımsal diyebilir miyiz ?başka yazılım verdim.
fenerle ekranı kontrol eder misin görüntü var mı.?Yazılım yüklendi . Regal yazısı çözünürlük ve renk olarak doğru. Ancak yazıdan sonra arka aydınlatma ledi yine sönüyor . Donanımsal diyebilir miyiz ?
Evet var. Backlight kapanıyor gibi görünüyor.fenerle ekranı kontrol eder misin görüntü var mı.?
Led ve besleme devresi kontrol edilmelidir.Yazılım yüklendi . Regal yazısı çözünürlük ve renk olarak doğru. Ancak yazıdan sonra arka aydınlatma ledi yine sönüyor . Donanımsal diyebilir miyiz ?
Tv arka kapağını açıp ana kartın ve etiketinin net resmini buraya ekleyin.Ana kart ve panel değişmedi.
Mavi ışık sürekli yanıp sönüyor Tv açılmıyor
Ne yapabilirim.
Destek ve yardımlarınız için teşekkürler.
![]()
Arkadaşlar vestel 40fd7300 10116114 orjinali. Takılan anakart 10115761 yazılımı lazımArkadaşlar. Vestel 17mb110s anakar degiştim p nelle uyum saglamadı resim ters bana panel yazılımı lazım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar vestel 40fd7300 10116114 orjinali. Takılan anakart 10115761 yazılımı lazım
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Slm arkadaşlar
Vestel 48UA8900
fabrika ayari sonra çöktü acilip kapaniyor yazılım gerekiyor yardımcı olurumusunuz
101017081604600088
SN : 7562338 600088
![]()