Dönüş yapılmadı. Sorunum çözülmedi. Kimse yardımcı olmadı.sorunu çözebildinizmi bende de aynı anakartta aynı sorunu yasıyorum daha önce yazılım talebi yazdım buradan ama herhangi bir cevap gelmedi
Dönüş yapılmadı. Sorunum çözülmedi. Kimse yardımcı olmadı.sorunu çözebildinizmi bende de aynı anakartta aynı sorunu yasıyorum daha önce yazılım talebi yazdım buradan ama herhangi bir cevap gelmedi
1- Tv led sorunu var ,arka ışık mavi renk görünüyor, ledlerin değiştirilmesi gerekirDönüş yapılmadı. Sorunum çözülmedi. Kimse yardımcı olmadı.
Bu durum neden oluştu acaba, başka bir yazılım mı yüklenmiş tvye![]()
TV de sadece logo yazısı gelip gidiyor yazılım alabilir miyim
Hayır 8 yıl oldu hiç bir müdahale yapılmıdı. 2 saat önce kapandı ve açılmıyorBu durum neden oluştu acaba, başka bir yazılım mı yüklenmiş tvye![]()
Hımm . tamam muhtemelen yazılım çöktü,bunun nedenlerinden birisi cep telefonunun tv yanına konması ve elektriklerin dalgalanmasıdır, özellikle cep telefonlarına dikkat edelimHayır 8 yıl oldu hiç bir müdahale yapılmıdı. 2 saat önce kapandı ve açılmıyor
Muhtemelen öyledir ,konunun ilk mesajında istenilenleri vermelisinmerhaba
vestel 39pf5065 39" vestel led tv açılmıyor vestel yazısı çıkıyor kapanıyor yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum
Ses var mı?merhaba
vestel 39pf5065 39" vestel led tv açılmıyor vestel yazısı çıkıyor kapanıyor yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum
Logo gelip gittikten sonra standby ledi sabit mi yanıyor sürekli yanıp sönüyor mu? Sönük mü kalıyor sönük kalıyorsa ses var mı?![]()
TV de sadece logo yazısı gelip gidiyor yazılım alabilir miyim
hayır açılıp vestel logosu geliyor bekliyor geri kapanıp birdaha deniyor bu arada stanby ışığı yanıp sönüyor. menü yada herhangi bir şeye giremiyorumSes var mı?
seste yokLogo gelip gittikten sonra standby ledi sabit mi yanıyor sürekli yanıp sönüyor mu? Sönük mü kalıyor sönük kalıyorsa ses var mı?
hayır ses yok açılıp vestel logosu geliyor bekliyor geri kapanıp birdaha deniyor bu arada stanby ışığı yanıp sönüyor. menü yada herhangi bir şeye giremiyorumLogo gelip gittikten sonra standby ledi sabit mi yanıyor sürekli yanıp sönüyor mu? Sönük mü kalıyor sönük kalıyorsa ses var mı?
Cevap linkte yazılmıştı.Dönüş yapılmadı. Sorunum çözülmedi. Kimse yardımcı olmadı.