Mb130 Kurtarma yazılımı yok hiç bir zaman da olmadı. Yazılım zipten çıkarılacak flash bellek içerisinde sadece resimdeki dosyalar olacak kontrol edin.Yazılımı talimata göre yaptım lakin TV açılmadı .kurtarma yazılımı çözüm olur mu acaba veya anakart arızalandı heralde
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba iyi günler saygılarla sizden bir ricam olacak bu televizyonda donanımsal hicbir arıza gözükmüyor logo da kalıyor hiç açılmıyor geri kapaniyor yazılım dosyaları sitede mevcut fakat ulaşamıyoruz hata veriyor yazılım dosyalarina ulaşım onayı verirseniz çok sevinirim teşekkürler hayırlı işleriniz olsun
Merhaba iyi günler tekefunken 32th4020 mb140 saygılarla sizden bir ricam olacak bu televizyonda donanımsal hicbir arıza gözükmüyor logo da kalıyor hiç açılmıyor geri kapaniyor yazılım dosyaları sitede mevcut fakat ulaşamıyoruz hata veriyor yazılım dosyalarina ulaşım onayı verirseniz çok sevinirim teşekkürler hayırlı işleriniz olsun
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Merhaba Televizyon çöktü vestel yazısı gelip gidiyor kırmızı ışık yanıp sönüyor. Bana yazılımı lazım anakart numarasını öğrenemedim. Televizyon hiçbir şekilde başlamıyor.
YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ACABA
TELEVİZYONU FİŞE TAKTIĞIMIZDA VESTEL YAZISI GELİYOR SONRASINDA GİDİYOR ANCAK ARKADA LEDLER YANMAYA DEVAM EDİYOR ANCAK GÖRÜNTÜ VE MENÜLER YOK, YAZILIM İSTİYORUM TEŞEKKÜRLER
Dönüş yapılmadı. Sorunum çözülmedi. Kimse yardımcı olmadı.sorunu çözebildinizmi bende de aynı anakartta aynı sorunu yasıyorum daha önce yazılım talebi yazdım buradan ama herhangi bir cevap gelmedi