By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,739
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.![]()
Kusura bakma ustam.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.![]()
Kusura bakma ustam.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.merhaba arkadaslar vestel marka tv acılıyor vestel yazısından sonra kapanıyor bana acil vestel mb 1410 yazılım lazım daha once gonderılen yazılım pc ye indirdim ama rar dosyası olmadıgı ıcın acılmadı yardımcı olursanız sevinirim
![]()
![]()
ınırım
Bildirimde bende yazılım görünmüyor kaç gündür yazdım ama bildirimde hiç bişey yokYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Çok teşekkür ederim ustamYazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
yardımcı olabilir misiniz rica etsem![]()
![]()
![]()
Merhaba, görseldeki televizyonum belirsiz aralıklarla restrart atıyor. Bazen normal tv kanallarındayken bazen netflixte bazen youtubeda ilk önce donup sonra restartlıyor. Bu yüzden full yazılım yüklemek istiyorum. Bu sorunumu çözmese bile hi level'in pembemsi arayüzü hiç hoşuma gitmiyor. Vestel veya toshiba'nın siyah arayüzlü yazılımı yükleyebilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum..
Telefona indirmiştim şimdi buldum ama bu dosya rar dosyası değil ne yapmam lazimBildirimde bende yazılım görünmüyor kaç gündür yazdım ama bildirimde hiç bişey yok
Tekrar kontrol edin.Bildirimde bende yazılım görünmüyor kaç gündür yazdım ama bildirimde hiç bişey yok
Rica ederiz.Çok teşekkür ederim ustam
Tv üzerindeki yazılım güncelyardımcı olabilir misiniz rica etsem
Size yazılım verilmiş fakat tavsiye forumundan hiç yazılım indirmemişsiniz. Az önce yetkisi verilen yazılımı indirip tv ye yükleme yapın.Telefona indirmiştim şimdi buldum ama bu dosya rar dosyası değil ne yapmam lazim
Tekrar kontrol edin
Nerden indirecem indirme yerini gormuyorumkiSize yazılım verilmiş fakat tavsiye forumundan hiç yazılım indirmemişsiniz. Az önce yetkisi verilen yazılımı indirip tv ye yükleme yapın.
sadece bıldırımler var bıldırımlerı acıyorum yazılı mesajlar var bask bısey yokSağ üst köşede bildirim çanı var link orada
Tekrar bakınsadece bıldırımler var bıldırımlerı acıyorum yazılı mesajlar var bask bısey yok
![]()