By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,739
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Kolay gelsin tv logo açılınca geliyor ve gidiyor tv çalışmıyor.Hayırlı işler.Ana kart değişmedi.
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Kolay gelsin tv logo açılınca geliyor ve gidiyor tv çalışmıyor.Hayırlı işler.Ana kart değişmedi.
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.![]()
![]()
![]()
iyi günler ustalarım kolaylıklar diliyorum, hi-level 32hl530 marka televizyonu açmaya çalıştığımızda stand by yanıp sönüyor tv hiç açılmıyor. Kumandadan aç-kapa düğmesine bastığımızda da aynı şekilde stand by sürekli yanıp sönüyor. Ayrıca kumandadan servis menüsüne girmeyi de denediğim de, menü 4725 yapınca servis menüsünü de açamıyorum.
başka bir tuşla yada kodla servis menüsü açmam mümkünmüdür ?
yoksa kurtarma yazılımı mı denemeliyim ?
desteklerinizi rica ederim. iyi çalışmalar.
Rica ederiz.verdiğiniz kurtarma yazılımla düzeldi teşekkürler iyi çalışmalar..
sağolSes var ledler yanıyor lvds kablo, kontrol kartı, ana kart, panel kontrol edilmelidir.
teşekkürler,denedikten sonra mutlaka bilgilendireceğimYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın
Konunun 1. mesajını okuyun.Merhaba vestel 4K smart 55ud8400 televizyonum açıldığında vestel yazısı çıkıp kapanıyor.
yazılım lazım. Anakart 17mb130p versiyonu yazmıyor
full yazılım verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.Herkese kolay gelsin.
nexon 39226d nxn fhd tv enerji verince standby 8 kez yanıp sönüyor başka bir tepki yok ,anakart 17mb82s voltajlar normal duruyor ,kart arızası mıdır yoksa yazılım kurtarır mı?
![]()
![]()
Kart sağlamsa ters, gamalı görüntü gelmesi gerekir enazından Vestel logosunu görürsünüz.Merhabalar Vestel TV Anakart yanması sonucunda 17 MB211 7945990701025 seri nolu televezyonum kartını 17mb211s ile değişim yaptım TV acitığımda ekrana ışık geliyor ama başka birşey gelmiyor yazılım olması gerekiyormuş nasıl temin edebilirim.
tv orjinal kart modeli?Merhaba.Vestel 40FA5050 televizyonumun 3 sene önce anakart değişimi yapıldı. Bugün digitürk bağlattım ancak tv uyumsuzluğu var. Anakart kaynaklı olabileceği söylendi. Bu konuda çözüm önerisi olan var mıdır