M
Mevlüt Acaroğlu
Yeni Üye
- 8 Ağu 2024
- 2
- 56
Kolay gelsin tv logo açılınca geliyor ve gidiyor tv çalışmıyor.Hayırlı işler.Ana kart değişmedi.
Ustacım çok teşekkürler. Emeğinize sağlık sorun çözüldü. İyi çalışmalar.Verdiğim yazılımı yükle sonucu bildir.
verdiğiniz kurtarma yazılımla düzeldi teşekkürler iyi çalışmalar..Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Sistem nasıl çalışıyor mesajıma cevap geldide benmi anlayamadım.Yardımcı olacak varmı?Kolay gelsin tv logo açılınca geliyor ve gidiyor tv çalışmıyor.Hayırlı işler.Ana kart değişmedi.
Lvds kablo, kontrol kartı, ana kart kontrol edilmelidir.evet yanıyor DEDİĞİM GİBİ EKRAN HARİCİ HERŞEY AKTİF
Öncelikle hoparlörler kontrol edilmelidir sonra ana kartEskiden ses gidiyordu tamamen tv kapatıp fişini çekip 5 dakika bekleyip açtıktan sonra düzeliyordu. bugün gitti hiçbir şekilde ses gelmiyor. ilk kurulum ayarı yaptım ama ses hala yok yazılımsal olarak düzeltebilir miyiz?
Ses var ledler yanıyor lvds kablo, kontrol kartı, ana kart, panel kontrol edilmelidir.merhaba arkadaşlar
vestel mb95 v366k yazılımını arıyorum.Tv ye ekran (görüntü gelmiyor).Ledler çalışıyor ses te var.
sn:7131953 400003
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Kolay gelsin tv logo açılınca geliyor ve gidiyor tv çalışmıyor.Hayırlı işler.Ana kart değişmedi.