Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,164
flash belleği doğru yapılandırmadıysanız tv yazılımı almaz. Başka bir yazılım daha verdim.olmadı birşey değişmedi başta zaten ışık sürekli yanıp sönüyordu hızlı hızlı yükleme olmadı sanırım hala vestel yazısı gelip gidiyor ışık hızlı hızlı yanıyor
olmadı yine ışıklar aynı hızda yanıp sönmeye devam ettiflash belleği doğru yapılandırmadıysanız tv yazılımı almaz. Başka bir yazılım daha verdim.
tekrar kimdirdim tv ye atıyorum bitsin işallah acar geriye .ok tşk ederim size serisini ve kartın fotorafını atmışdımya onun yazılımı degilmi bu
Flash belleği kontrol edermisin lambası yanıp sönüyor mu işlemi yaparken.olmadı yine ışıklar aynı hızda yanıp sönmeye devam etti
flash takmasamda taksamda ışıklar hızlı hızlı yanıp sönüyorFlash belleği kontrol edermisin lambası yanıp sönüyor mu işlemi yaparken.
üstadım kurulum kılavuzu yazılımı indirdiğiniz alanda mevcut talimata uymuyorsunuz.!flash takmasamda taksamda ışıklar hızlı hızlı yanıp sönüyor
Aynı sorunu başka arkadaşta dile getirdi Vestel kaynaklı gibi duruyor.Vestel smart tv.
Vewd açılmıyo nedeni nedir.
her şeye uymuştum oysa ne yapmadım kiüstadım kurulum kılavuzu yazılımı indirdiğiniz alanda mevcut talimata uymuyorsunuz.!
uydum tekrardan ama olmuyor flash ta ışık falanda yanmıyor 2 flashta denedm hiçbirinde ne bir ışık yandı neden bir değişiklik olduüstadım kurulum kılavuzu yazılımı indirdiğiniz alanda mevcut talimata uymuyorsunuz.!
flash belleği değiştir.ustam yazılımı atıyor ama hala bitiremedi baya uzun sürdü şimdiye bitirmesi gerekiyordu acaba yazılım uymadımı ki
flash bellek fat32-MBR olarak ayarlamalısınız. Rufus programıyla kontrol edin.her şeye uymuştum oysa ne yapmadım ki
uydum tekrardan ama olmuyor flash ta ışık falanda yanmıyor 2 flashta denedm hiçbirinde ne bir ışık yandı neden bir değişiklik oldu