Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
Çalıştı, sorun çözüldü. Teşekkürler.kurtarma yazılımı verildi.
Tv deki sorun nedir?
Uygun yazilim lütfen
Yazılım lazım Youtube falan çalışmıyorTv deki sorun nedir?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Yazılım lazım Youtube falan çalışmıyor
Linkteki yazıyı okuyunuz.stantbay yanıp sönüyor kurtarma yazılımı deneyecem
İlk mesajı okuyunuz yazdığınız bilgiler eksikMerhaba ustalarım,
Vestel logosu geliyor bir kaç saniye sonra gidiyor ve kapanıyor. Donanımsal bir arıza mı acaba? Yazılım ise full kurtarma yazılımı elinde olan var mı acaba? Eski konularda bulduklarımın hepsi server'dan silinmiş.
Panel yazılımı bende mevcut.
Anakart: 17mb95
Panel: Ves420UNVL
İlk mesajı okuyunuz yazdığınız bilgiler eksik
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor talimattaki alttan ikinci satırdaki yazıyı dikkatlice okuyun talimatı uygulayın sonucu yazın.
Arka kapak resmi
Panel bilgisi resmi
Anakart etiketi ve bilgisi resimleri. Hepsi eklendi. Şu an sorun var mı üstadım?
Anakart: 17MB95 - R3 050413
Panel: VES420UNVL
TV Model: 42PF7175 42"
Aynı konudan müzdaribim hataydan yazıyorum elimizde ki tv bir hayırseverin hediyesi ama elektrik gitgellerde vestel yazısı geldi ve acılmıyor rica etsem yazılımı verme şansınız var mı ? Şimdiden çok teşekkür ederimYaz<ılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
32HB5000 satelliteAynı konudan müzdaribim hataydan yazıyorum elimizde ki tv bir hayırseverin hediyesi ama elektrik gitgellerde vestel yazısı geldi ve acılmıyor rica etsem yazılımı verme şansınız var mı ? Şimdiden çok teşekkür ederim