M
mertbabacan
Yeni Üye
- 28 Şub 2024
- 4
- 45

ful yazılımı için yardımcı olurmusunuz bulamıyorum şimdiden teşekkürler
TV' deki sorunu detaylı olarak paylaşınız.![]()
ful yazılımı için yardımcı olurmusunuz bulamıyorum şimdiden teşekkürler
stantbay ışığı sürekli yanıp sönüyor görüntü alamıyorumTV' deki sorunu detaylı olarak paylaşınız.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.stantbay ışığı sürekli yanıp sönüyor görüntü alamıyorum
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.merhabalar, 49fd7400 bende de tvde stantbay ışığı sürekli yanıp sönüyor görüntü yok, yardımcı olabilir misiniz
![]()
teşekkürler yükledikten sonra sonucu bildireceğimFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Hızlısınız ustam ne diyeyim.Aynı anda yazılım vermişiz. Edit........
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bi
malesef olmadı flash bellek fat 32 formatında ayarladım talimatları yerine getirdim ama tv ışığı hızlı hızlı yanıp sönmüyor yükleme yapmıyorFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Bende de hızlı hızlı yanıp sönüyor sürekli ama yükleme yapamıyor, bu şekilde tekrar deneyeyimFlash bellek boyutu 16 GB' tan büyük olmasın. Disk genius ya da rufus programları ile flash belleğin boot sektörünü GPT ise MBR' ye çevirip tekrar deneyin. (Çevirme işleminden sonra tekrar fat32 formatlamayı unutmayın. Partition active olarak ayarlansın.)
cihazdaki sorun nedir.?Değerli Arkadaşlar bu cihazın full yazılımı lazım acil yardımcı olabilirmisiniz?
![]()